Baby boom: Γέννησε η Τζίτζι Χαντίντ - Oι πρώτες φωτογραφίες της κόρης της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 17:01 Baby boom: Γέννησε η Τζίτζι Χαντίντ - Oι πρώτες φωτογραφίες της κόρης της

Η Τζίτζι Χαντίντ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και ήδη άλλαξε ο κόσμος της, όπως λέει η ίδια.

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της βιώνει η Τζίτζι Χαντίντ, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

 
Baby boom: Γέννησε η Τζίτζι Χαντίντ - Oι πρώτες φωτογραφίες της κόρης της

Αν και οι φήμες ότι είχε γεννήσει είχαν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετές μέρες, ο πατέρας του παιδιού Zayn Malik επιβεβαίωσε χθες βράδυ το χαρμόσυνο γεγονός με μια φωτογραφία στα social media.

 
gigi_hadid

Οι πανευτυχείς γονείς

Ο διάσημος τραγουδιστής δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία της κόρης του στο instagram, γράφοντας στη λεζάντα:

"Το κοριτσάκι μας είναι εδώ, υγιές και όμορφο! Δεν μπορώ να περιγράψω πως νιώθω αυτή τη στιγμή, είναι αδύνατο. Η αγάπη που νιώθω για αυτό το μικροσκοπικό πλάσμα είναι αδιανόητη. Ευγνώμων που τη γνώρισα, περήφανος που τη λέω δική μου και ευγνώμων ξανά για τη ζωή που θα έχουμε μαζί”.

gigi_hadid

Φωτογραφία με το χεράκι της κόρης της δημοσίευσε και η Χαντίντ γράφοντας στη λεζάντα:

"Το κορίτσι μας ήρθε στον κόσμο αυτό το Σαββατοκύριακο και ήδη άλλαξε τον κόσμο μας. Την αγαπώ τόσο πολύ."

gigi_hadid

Η κρυφή εγκυμοσύνη

Η Τζίτζι Χαντίντ κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της για αρκετό διάστημα, και αποκαλύφτηκε στα γενέθλιά της, που φέτος ήταν εντελώς διαφορετικά αφού δεν έγιναν σε κάποιο διάσημο μπαρ με ποτά και χορό αλλά στο αγρόκτημα της οικογένειάς της Χαντίντ στην Πενσυλβάνια όπου περνάει την καραντίνα.

Η σχέση της 25 ετών Τζίτζι Χαντίντ και του αγαπημένου της που είναι πρώην μέλος των One Direction, ξεκίνησε το 2015, ενώ στην πορεία χώρισαν και τα ξαναβρήκαν αρκετές φορές.

Πάντως, η νεαρή είχε περπατήσει στην πασαρέλα με φουσκωμένη κοιλιά στις αρχές Μαρτίου, αλλά κανείς δεν είχε δώσει σημασία στην αρκετά φουσκωμένη κοιλιά της.

GIGI HADID

 

GIGI HADID

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση