Το παλάτι "προσγείωσε" ανώμαλα τον πρίγκιπα Χάρι που ξαφνικά... έβγαλε γλώσσα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 09:15 Το παλάτι "προσγείωσε" ανώμαλα τον πρίγκιπα Χάρι που ξαφνικά... έβγαλε γλώσσα

Οργισμένο το παλάτι "κόβει τον αέρα" του πρίγκιπα Χάρι που ξαφνικά αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική, υπό τον φόβο διπλωματικού επεισοδίου.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν επιτέλους την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση από τότε που παραιτήθηκαν από τους τίτλους και τις υποχρεώσεις τους ως ανώτεροι βασιλείς.

Η εμφάνισή τους έγινε στο πλαίσιο της ανάδειξης του ζεύγους στη λίστα του περιοδικού Time με τους 100 ανθρώπους με την πιο έντονη επιρροή στον κόσμο η οποία προκάλεσε την οργή του Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος δεν έχει κρύψει την αντιπάθειά του προς τη Μέγκαν. Και αυτή η πολιτική παρέμβαση του ζεύγους εναντίον του, έκανε τα πράγματα χειρότερα με τον Τραμπ να λέει δημοσίως ότι δεν συμπαθεί καθόλου τη Μέγκαν, ενώ ευχήθηκε στον Χάρι καλή τύχη με τη σύζυγό που επέλεξε...

Ωστόσο, φαίνεται πως ο Τραμπ δεν είναι ο μόνος που ενοχλήθηκε από την παρέμβαση του ζεύγους. Το παλάτι του Μπακιγχαμ φαίνεται ιδιαίτερα ενοχλημένο από την πρωτοβουλία του Χάρι να εκφραστεί δημοσίως για πολιτικά ζητήματα.

Οι δηλώσεις του ζευγαριού

Σίγουρα η Μέγκαν Μαρκλ ως Αμερικανίδα πολίτης, έχει το δικαίωμα να μιλάει για πολιτικά θέματα, έστω και αν ο δεσμός της με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας - που παραμένει σε κάποιο βαθμό - της το απαγορεύει.

Η Μέγκαν είπε στο βίντεο:

"Είμαστε μόλις έξι εβδομάδες από την ημέρα των εκλογών. Κάθε τέσσερα χρόνια μας λένε το ίδιο πράγμα, ότι είναι οι πιο σημαντικές εκλογές της ζωής μας. Αλλά αυτή τη φορά είναι. Όταν ψηφίζουμε, οι αξίες μας τίθενται σε δράση και ακούγονται οι φωνές μας. Η φωνή σας είναι μια υπενθύμιση ότι μετράτε, γιατί έτσι είναι και αξίζετε να το ακούσετε. "

Ο Χάρι από την πλευρά του, ο οποίος δεν έχει ψηφίσει ούτε μια φορά στη ζωή του συμπλήρωσε:

"Σε αυτές τις εκλογές, δεν θα μπορέσω να ψηφίσω εδώ στις ΗΠΑ. Αλλά πολλοί από εσάς μπορεί να μην γνωρίζετε ότι δεν κατάφερα να ψηφίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο όλη μου τη ζωή. Ο Νοέμβριος, είναι ζωτικής σημασίας για να απορρίψουμε τη ρητορική μίσους, την παραπληροφόρηση και την αρνητικότητα στο διαδίκτυο".

Τι φοβάται το παλάτι

Αν και το παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν είχε επίσημο σχόλιο για το θέμα, έκανε διαρροή σε δημοσιογράφους που καλύπτουν το βασιλικό ρεπορτάζ αναφέροντας:

"Ουδέν σχόλιον. Ο Δούκας δεν είναι μέλος της Βασιλικής Οικογένειας και τα σχόλια που κάνει πλέον είναι προσωπικά και αφορούν μόνο τον ίδιο".

Η αντίδραση του παλατιού, ρίχνει κάποια σκιά στον πρίγκιπα Χάρι τονίζοντας ότι δεν είναι πλέον μέλος της.

Φυσικά, η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να μιλήσει για το δικαίωμα ψήφου και για την ανάγκη όλων να λάβουν συμμετοχή σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία θα ήταν απολύτως σωστή, αν δεν ήταν ο πρίγκιπας Χάρι.

Ένας άνθρωπος που δεν έχει ψηφίσει ποτέ στη ζωή του, που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και δεν ξέρει πώς είναι η πραγματική ζωή τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Αμερική, όπου ζει εδώ και λίγους μήνες.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση