Γιώργος Γάλλος: Η άγνωστη ζωή του “Μιλτιάδη” από τις Άγριες Μέλισσες- Τα παιδικά χρόνια και ο γάμος με γνωστή χορογράφο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 11:00 Γιώργος Γάλλος: Η άγνωστη ζωή του “Μιλτιάδη” από τις Άγριες Μέλισσες- Τα παιδικά χρόνια και ο γάμος με γνωστή χορογράφο

“’Η αγάπη που εισπράττουμε από τον κόσμο σε αυτήν την σειρά είναι συγκινητική” παραδέχεται με ειλικρίνεια ο Γιώργος Γάλλος μιλώντας για τις “Άγριες Μέλισσες”. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται το ρόλο του ταλαιπωρημένου και αδικημένου “Μιλτιάδη Σεβαστού” κερδίζει με την ερμηνεία του, τις εντυπώσεις και τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Σπάνια δίνει συνεντεύξεις και με χιούμορ αντιμετωπίζει τα σχόλια του κόσμου, τα οποία αναφέρονται στην εξωτερική του εμφάνιση: “Στη σειρά φαίνομαι πιο μεγάλος, πιο παχύς,πιο άσχημος και πιο κοντός”!

Η πρώτη του επαφή με τηλεόραση έγινε μέσα από την τηλεοπτική σειρά ”Αστέρας Ραχούλας”.

Ωστόσο μέσα από τη συμμετοχή του, στις Άγριες Μέλισσες έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό. Αφοσιωμένος στο θέατρο και στην οικογένειά του, προσγειωμένος ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης, ο Γιώργος Γάλλος διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους στη ζωή του, απολαμβάνοντας την επιτυχία.

Ο 48χρονος ηθοποιός γεννήθηκε στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Βοστόνη. Οι γονείς του, μετανάστες αναζήτησαν τη τύχη τους στα ξένα, για μια καλύτερη ζωή! Τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα, όπως έχει πει, σε παλαιότερη συνέντευξη του, στο Bovary ο Γιώργος Γάλλος. Κατάφεραν να φτιάξουν το δικό τους εστιατόριο και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με πολλή αγάπη, όπως έχει δηλώσει, ο ηθοποιός  και ευχάριστες στιγμές σε γιορτές, τηρώντας τις παραδόσεις με την οικογένεια και κάποιους συγγενείς που ζούσαν εκεί .

Με νοσταλγία θυμάται τα παιδικά του χρόνια στην Αμερική και τα ατελείωτα ταξίδια με το αυτοκίνητο από το Μόντρεαλ και το Τορόντο του Καναδά μέχρι τη Φλόριντα.

Ο Γιώργος Γάλλος με τη γιαγιά του και τον μεγαλύτερο αδερφό του ήρθαν στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκαν στα Τρίκαλα. Οι γονείς του πήραν το δρόμο του γυρισμού, λίγα χρόνια, αργότερα. Αρχικά όπως έχει πει σε συνέντευξη του, τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα ήταν δύσκολα για εκείνον, καθώς του έλειπαν οι γονείς του, οι φίλοι. Ωστόσο με την πάροδο του χρόνου προσαρμόστηκε και δεν ήθελε να φύγει από τα Τρίκαλα. Τελειώνοντας το σχολείο και ενώ του δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψει στην Αμερική, εκείνος προτίμησε να παραμείνει στη χώρα μας, σε αντίθεση με τον αδελφό του, ο οποίος μετακόμισε και μάλιστα ζούσε εκεί, μέχρι πρόσφατα.


Στα όνειρά του δεν ήταν ζητούμενο, να γίνει ηθοποιός. Από τύχη και σύμπτωση έγινε, καθώς βρέθηκε σε μία θεατρική ομάδα για να βρίσκεται κοντά με την τότε αγαπημένη του, όπως έχει πει, ο Γιώργος Γάλλος περιγράφοντας την πρώτη επαφή με το θέατρο και την υποκριτική.
Οι γονείς του, αρχικά ήταν επιφυλακτικοί με την απόφασή του, να ακολουθήσει το επάγγελμα του ηθοποιού, ωστόσο, μετά στήριξαν την επιλογή του. Για να έχει ένα πτυχίο στα χέρια του,σπούδασε μάρκετινγκ και μανατζμεντ, ,σε μία σχολή στην Θεσσαλονίκη.


Το θέατρο, αρχικά το έβλεπε σαν χόμπι και δεν πίστευε ότι θα ασχοληθεί, επαγγελματικά, με αυτό. Ωστόσο δίνοντας εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού άρχισε να το σκέφτεται, σοβαρά, πλέον ότι η υποκριτική ήταν ο επαγγελματικός δρόμος, ο οποίος θα ακολουθούσε. Συνεργάστηκε με σπουδαία ονόματα του θεάτρου και υποδύθηκε ρόλους σημαντικούς, οι οποίοι τον καθιέρωσαν στη συνείδηση του θεατρόφιλου κοινού, ως έναν ηθοποιό, υψηλών υποκριτικών ταχυτήτων!

Στην προσωπική του ζωή είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Με τη σύζυγο του, Σταυρούλα Σιάμου, η οποία είναι χορογράφος και χορεύτρια γνωρίστηκαν στο χώρο της Τέχνης, όταν δούλεψαν μαζί στην ίδια παράσταση και τον “συνεπήρε” με την παρουσία της όταν την είδε να ξεδιπλώνει το ταλέντο της στο χορό,όπως έχει πει.

“Όταν γνώρισα την Σταυρούλα κατάλαβα ότι μαζί της θέλω να πορευτώ στην ζωή μου. Γνωριστήκαμε στον “Υπολοχαγό του Ίνισμορ” στο θέατρο του Νέου Κόσμου. Αλλά εκεί που παραδόθηκα ολοκληρωτικά στη γοητεία της ήταν όταν την είδα να χορεύει.”

Ο Γιώργος Γάλλος μιλώντας για την σύζυγό του, σε συνέντευξη του, στο θεατρικό site monopoli έχει πει:

“Καταρχάς είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Κυρίως γιατί ήταν επιλογή μας. Επίσης το ότι οι δουλειές μας είναι συμπληρωματικές, μας προστατεύει από τυχόν ανταγωνισμούς και βαρετές αυτοαναφορικές κουβέντες. Πάντα βρισκόμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία, είτε δουλεύουμε στην ίδια παράσταση, είτε όχι.”

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφερόμενος στα παιδιά του και στον τρόπο που τα μεγαλώνει, ως πατέρας έχει δηλώσει: “Παίρνω πολλά μαθήματα ως γονιός . Αν μπορούσα να ξεχωρίσω ένα, θα ήταν η συνειδητοποίηση ότι όση εμπειρία κι αν αποκτήσεις ως γονιός, όσα βιβλία κι αν διαβάσεις, όσους ειδικούς κι αν συμβουλευτείς,, σίγουρα θα κάνεις λάθη. Είναι ένα γεγονός που δεν πρέπει να μας τρομάζει. Όσο στεκόμαστε, όμως, δίπλα στα παιδιά μας με αγάπη και με στόχο να τα κατανοούμε, τότε μας «συγχωρούν»”.


Ο Γιώργος Γάλλος αναφερόμενος στην οικογένειά του  και στον τρόπο που διαχειρίζεται το χρόνο του έχει δηλώσει: “Ο ερχομός των παιδιών αλλάζει αρκετά πράγματα. Οι επιλογές των δουλειών γίνονται με πιο σύνθετα κριτήρια, οι έξοδοι περιορίζονται, βλέπεσαι με λιγότερους φίλους, ο χρόνος για ξεκούραση αποκτά ιδιαίτερη αξία κτλ. Δεν είναι, όμως, αποθαρρυντικές αυτές οι αλλαγές. Απλώς μαθαίνεις να γίνεσαι πιο επιλεκτικός. Αναζητάς τα «λίγα και καλά»

πηγή: Tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση