Ελληνίδα ηθοποιός καταγγέλλει: “Δέχθηκα χυδαία μηνύματα που έλεγαν ότι παίζω σε ροζ βίντεο”

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 13:32 Ελληνίδα ηθοποιός καταγγέλλει: “Δέχθηκα χυδαία μηνύματα που έλεγαν ότι παίζω σε ροζ βίντεο”

Η νεαρή ηθοποιός Φωτεινή Λεβογιάννη δημοσίευσε χθες στο προφίλ της στο Instagram, ένα βίντεο λέγοντας πως δέχθηκε πολλά μηνύματα που την ενημέρωναν ότι “πρωταγωνιστεί” σε ένα ροζ βίντεο. Η ηθοποιός ξεκαθάρισε αρχικά πως όσοι την γνωρίζουν, θα κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήταν εκείνη στο συγκεκριμένο βίντεο και καυτηρίασε το νέο φαινόμενο που κάποιοι μπλέκουν και εκθέτουν γυναίκες.

Η Φωτεινή ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε με την παρουσιάστρια για το αρνητικό περιστατικό που της συνέβη: Έχω βιώσει όλα τα αρνητικά συναισθήματα, φόβο οργή, θυμό, είπε μεταξύ άλλων στη Φαίη η Φωτεινή, τονίζοντας  πως έχει ήδη κινηθεί νομικά για το συμβάν.

“Είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάω τις τελευταίες μέρες. Αλλά έχω κοντά μου τους δικούς μου ανθρώπους. Ξεκίνησε όλο αυτό το βράδυ της Παρασκευής όπου άρχισα να δέχομαι πολλά μηνύματα και ακόλουθους στο instagram. To πρωί του Σαββάτου δέχθηκα πολλά σεξιστικά μηνύματα που έλεγαν ότι εγώ πρωταγωνιστώ σε ροζ βίντεο. Έζησα μεγάλη αγωνία μέχρι να έρθει στα χέρια μου το βίντεο. Όταν το πήρα συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι εγώ στο συγκεκριμένο ροζ βίντεο. Το βίντεο ξεκινάει με δυο φωτογραφίες μου από τα social media, και μετά ακολουθεί το βίντεο με μια άλλη κοπέλα που αυτή ήταν πραγματικά άτυχη” είπε μεταξύ άλλων η Φωτεινή στη Φαίη.

Δες το βίντεο με όσα είπε η νεαρή ηθοποιός στη Φαίη

Πηγή: tlife.gr

 

 

 

 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση