O Sir David Attenborough "έσπασε" το ρεκόρ της Jennifer Aniston στο Instagram

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 13:51 O Sir David Attenborough "έσπασε" το ρεκόρ της Jennifer Aniston στο Instagram (φωτο Reuters)

Έφτασε τους ένα εκατομμύριο followers σε μόλις 4 ώρες.

Ο Sir David Attenborough κατάφερε να φτάσει τους ένα εκατομμύριο followers στο Instagram σε μόλις τέσσερις ώρες, ξεπερνώντας το ρεκόρ της Jennifer Aniston.

Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε τη πρώτη του ανάρτηση την Πέμπτη με σκοπό να μοιραστεί τις απόψεις του για το περιβάλλον με το ευρύτερο κοινό, καθώς όπως είπε, το να σώζεις τον πλανήτη αποτελεί μια "επικοινωνιακή πρόκληση”.

"Έχω παρουσία στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση εδώ και 60 χρόνια, όμως αυτή είναι η πρώτη μου φορά στο Instagram”, εξήγησε.

 

Την πρώτη ανάρτηση του Attenborough έκαναν share πολλοί celebrities, καλωσορίζοντάς τον στα social media. Μάλιστα, το Βιβλίο Guinness επιβεβαίωσε το νέο αυτό ρεκόρ.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Jennifer Aniston απέκτησε ένα εκατομμύριο followers μέσα σε πέντε ώρες και 16 λεπτά, καταγράφοντας ρεκόρ για το Instagram. Λίγες ώρες μετά το πρώτο της post, μια selfie με τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά Friends- τους Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer και Matthew Perry- η πλατφόρμα άρχισε να αντιμετωπίζει τεχνικά προβλήματα.

Το βίντεο του Attenborough στο Instagram είχε πάνω από 8 εκατομμύρια views, ενώ οι followers του ανέβηκαν στα 2,5 εκατομμύρια.

 

Χθες, ο Sir David Attenborough βρέθηκε στο Παλάτι του Kensington για τη προβολή του νέου του ντοκιμαντέρ με τίτλο 'David Attenborough: A Life On Our Planet'.

Εκεί τον υποδέχθηκε ο πρίγκιπας William, με τον οποίο μοιράζονται το ίδιο όραμα και πάθος για τα περιβαλλοντικά ζητήματα. Μάλιστα, ο Attenborough εντυπωσίασε τον πρίγκιπα George δίνοντάς του ένα απολιθωμένο δόντι ενός δεινοσαύρου που έμοιαζε με καρχαρία, ένα εύρημα που ο ίδιος είχε ανακαλύψει σε εκσκαφές το 1960.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση