Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ανέβαλε τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου - Τι συνέβη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 11:31 Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ανέβαλε τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου - Τι συνέβη

Γιατί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αποφάσισε να βάλει το νυφικό δια χειρός Celia Kritharioti στην ντουλάπα της και ανέβαλε τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου.

Εξέλιξη βόμβα με τον γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του συντρόφου της Σπύρου Δημητρίου καθώς φαίνεται πως το ζευγάρι αποφάσισε να αναβάλλει τον γάμο του και να ορίσει νέα ημερομηνία.

Λίγες μέρες πριν τον γάμο τους, που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στη Βάρκιζα, το ζευγάρι έκανε πίσω.

Η απόφαση του γάμου της γνωστής τραγουδίστριας και του δικηγόρου αγαπημένου της να παντρευτούν διέρρευσε στα ΜΜΕ όταν δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου τους.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ωστόσο, όπως αναφέρει το tlife o γάμος του ζευγαριού που ήταν προγραμματισμένος να γίνει σε μία εβδομάδα, δεν θα γίνει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η απόφαση του ζευγαριού να ματαιώσει τον γάμο του οφείλεται στην αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού και την παράταση των περιοριστικών μέτρων, που ανακοινώθηκε χθες.

Φαίνεται πως το ζευγάρι, ήθελε να ζήσει τον γάμο του όπως το είχε ονειρευτεί, μαζί με φίλους, ωστόσο η παράταση των περιοριστικών μέτρων στην Αττική το έκανε αδύνατο λόγω του μεγάλου περιορισμού των καλεσμένων.

Η δήλωση του Γιάννη Ζουγανέλη

Για την ματαίωση του γάμου της κόρης του μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης τονίζοντας ότι δεν τον στεναχώρησε καθόλου αυτή η εξέλιξη...

Το προσκλητήριο, το νυφικό Celia Kritharioti και η κουμπάρα

Οι πυρετώδεις προετοιμασίες του ζευγαριού συνεχίζονταν κανονικά, με τον γαμπρό Σπύρο Δημητρίου να έχει αποκαλύψει κάποιες λεπτομέρειες όπως η κουμπάρα και το προσκλητήριο που έμοιαζε με εισιτήριο συναυλίας.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Κουμπάρα θα ήταν η Σάννυ Μπαλτζή, η οποία τους γνώρισε.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Όσο για το νυφικό υπερπαραγωγή που θα φορούσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν μία custom made δημιουργία της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας, Σήλιας Κριθαριώτη.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη