Βασίλης Χαλακατεβάκης: Από τότε που νόσησα με καρκίνο, έζησα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 13:14 Βασίλης Χαλακατεβάκης: Από τότε που νόσησα με καρκίνο, έζησα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου

"Την ώρα που το μαθαίνεις χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου" εξομολογείται ο Βασίλης Χαλακατεβάκης του "Καφέ της Χαράς".

Καλεσμένος στην εκπομπή "The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Ο πρωταγωνιστής του "Καφέ της Χαράς” σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μίλησε μεταξύ άλλων και για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο πριν από 11 χρόνια.

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Από τότε που νόσησα με καρκίνο, έζησα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου

"Τα τελευταία χρόνια η υγεία μου είναι πολύ καλά. Έχω περάσει τις περιπέτειές μου, όπως και όλος ο κόσμος. Αλλά σημασία έχει να είσαι δυνατός, γερός, να ψάχνεσαι για να μην δημιουργηθεί πάλι πρόβλημα και να προχωράς. Μια φορά το χρόνο θα κάνω όλες τις απαραίτητες εξετάσεις γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε. Είμαι πολύ συνεπής σε αυτό το κομμάτι και από τότε που νόσησα μέχρι τώρα είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου.

Έχω περάσει καρκίνο στο παχύ έντερο και μετάσταση στον πνεύμονα. Είναι 11 χρόνια τώρα… Ευτυχώς ήταν χειρουργήσιμο, οπότε αντιμετωπίστηκε και σταμάτησε εκεί. Την ώρα που το μαθαίνεις χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, αλλά από εκεί και πέρα δεν είπα ποτέ "γιατί σε μένα;”. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε”, ανέφερε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Δείτε το βίντεο:

Το δώρο από τον Θεό

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός έχει δηλώσει για μάχη του με τον καρκίνο και το δώρο Θεού, τη σύντροφό του Δέσποινα η οποία είναι 20 χρόνια νεώτερη και παντρεύτηκαν με γάμο έκπληξη.

"Η χειρότερη στιγμή στη ζωή μου είναι κάποια στιγμή που την ξεπέρασα. Όταν ήταν να φύγω, αλλά δεν έφυγα από αυτόν τον τόπο. Πέρασα δύο καρκίνους και είμαι καλά. Ήταν στο παχύ έντερο με μετάσταση στον πνεύμονα. Γιατί να μην το πεις; Έχουν περάσει 8 χρόνια και είμαι μια χαρά. Το δώρο μου ήταν η Δέσποινα που μπήκε στη ζωή μου εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή και παρέμεινε κοντά μου. Δεν μπορώ να πω ότι φοβήθηκα. Είπα θα το παλέψω και το πάλεψα. Κι όπου πάει", είχε εκμυστηρευτεί ο ηθοποιός.

Βασίλης Χαλακατεβάκης

"Με πάντρεψαν με έναν γάμο έκπληξη. Μου έστειλαν προσκλητήριο ότι σε 24 ώρες παντρεύομαι. Η γυναίκα μου. Κάλεσε 150 φίλους, γνωστούς συγγενείς και κάναμε ένα γάμο κάτω από την Ακρόπολη σε έναν υπέροχο χώρο. Ήταν ένας γάμος – έκπληξη. Είχε αιώνιους όρκους πίστης και αγάπης, δεν έχουν σημασία τα χαρτιά. Σημασία έχει να σκέφτεσαι τα πράγματα με τη λογική. Το θέμα δεν είναι να αγαπάς εσύ, το θέμα είναι να σε αγαπάνε οι άλλοι. Το να αγαπάς είναι λίγο, το να σε αγαπούν είναι πολύ. Είναι 20 χρόνια μικρότερη μου, αλλά υπάρχει μια τέτοια χημεία που δεν υπάρχει διαφορά".

Βασίλης Χαλακατεβάκης
 
Πηγή: thetoc.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση