Απόστολος Ρουβάς: Οι οικονομικές δυσκολίες και το διαζύγιο των γονιών του που τον πλήγωσε

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2020 10:13 Απόστολος Ρουβάς: Οι οικονομικές δυσκολίες και το διαζύγιο των γονιών του που τον πλήγωσε

Αν και εμφανίζεται εδώ και λίγες ημέρες στην τηλεόραση, φαίνεται πως έχει ήδη κάνει τη διαφορά.

Αν και εμφανίζεται εδώ και λίγες ημέρες στην τηλεόραση, φαίνεται πως έχει ήδη κάνει τη διαφορά. Ο λόγος για τον γοητευτικό σεφ του πρωινού στο Mega «Πάμε Δανάη», Aπόστολο Ρουβά, αδελφό του δημοφιλούς ερμηνευτή και παρουσιαστή Σάκη Ρουβά, με τον οποίο μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Ταλαντούχος και επικοινωνιακός στον τηλεοπτικό φακό, απέδειξε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει με επιτυχία και άνεση στον νέο του ρόλο, παρουσιάζοντας τη στήλη της μαγειρικής στο νέο πρωινό πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού, προτείνοντας καθημερινά ιδέες, λύσεις και συνταγές υγιεινής διατροφής.

Σήμερα ο Aπόστολος Ρουβάς μιλάει στην εφημερίδα Secret και την Σάσα Σταμάτη για τη ζωή του αλλά και τη συμμετοχή του στην πρωινή εκπομπή του Mega!

«Όλα ξεκίνησαν από το βιντεάκι μαγειρικής που κάναμε με την Κάτια Ζυγούλη στο κανάλι της στο youtube. Στη συνέχεια τους άρεσε πολύ και ήθελαν να δουν το ενδεχόμενο συνεργασίας», λέει στο «Secret» αποκαλύπτοντας πώς αποφάσισε να συμμετάσχει σε καθημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα και να μοιράζεται με το κοινό τις καταπληκτικές συνταγές του. Ο ίδιος δηλώνει κατενθουσιασμένος από τη συνεργασία με το Mega, σημειώνοντας πως «είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα». «Είμαστε μια καταπληκτική παρέα. Η Δανάη είναι σούπερ και περνάμε απίστευτα. Νιώθω πολύ άνετα», προσθέτει.


Ο Απόστολος Ρουβάς είναι ένας άνθρωπος που δεν του έχει χαριστεί κάτι και μάλιστα μέχρι και σήμερα δεν του αρέσει να χρησιμοποιεί το όνομα του αδελφού του για να του ανοιχτούν πόρτες, αφού τα έχει καταφέρει μόνος του.

 

«Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κέρκυρα. Τα τελευταία επτά χρόνια ζω μόνιμα στην Αθήνα. Και τα τελευταία δύο ασχολούμαι με τον χώρο της μαγειρικής» λέει ο Απόστολος. «Σπουδάζω στη σχολή μαγειρικής Le Μonde. Από μικρός μαγειρεύω. Έβλεπα τη μητέρα μου να μαγειρεύει και παράλληλα βοηθούσα. Πάντα υπήρχε στο μυαλό μου να κάνω κάτι στη ζωή μου που να έχει σχέση με τη μαγειρική. Τότε δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έρθει μια μέρα που θα το κάνω και επαγγελματικά», λέει για την αγάπη του για τη μαγειρική. Όσον αφορά το κομμάτι το μαγειρικό στην τηλεόραση, «έχω πάει προς μια άλλη κατεύθυνση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να χάσω τον στόχο μου. Θέλω να εξελιχθώ στον τομέα της μαγειρικής».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση