Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Meghan Markle: Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε για ακόμη μια φορά με τις δηλώσεις της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 16:44 Meghan Markle: Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε για ακόμη μια φορά με τις δηλώσεις της

Θύελλα αντιδράσεων κατάφερε να ξεσηκώσει η Μέγκαν Μαρκλ με όσα είπε στη συνόδο Fortune’s Most Powerful Women Next Gen. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι παρομοίασε όλους τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες ναρκωτικών. Και αυτό παρά το γεγονός ότι η ίδια πέρασε πολλά χρόνια ως ιδιαίτερα ενεργός χρήστης του Instagram.

“Υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα στον κόσμο όπου αποκαλούμε το άτομο που ασχολείται με αυτά “χρήστη”. Τα άτομα που είναι εθισμένα στα ναρκωτικά ονομάζονται χρήστες και τα άτομα που ασχολούνται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ονομάζονται χρήστες “, δήλωσε η Μέγκαν κάνοντας αμέσως πολλούς να την κατηγορήσουν για υποκρισία.

“Ανησυχώ ιδιαίτερα για τα άτομα που έχουν αποκτήσει εμμονή με αυτό και αποτελεί μέρος της καθημερινής ζωής για τόσους πολλούς ανθρώπους που έχει εξελιχθεί σε εθισμό” ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας της η Μάρκλ.

Ο λόγος που το κοινό εκνευρίστηκε μαζί της δεν είναι γιατί θεώρησε λάθος τα λεγόμενά της αλλά γιατί η ίδια στο παρελθόν είχε εμμονή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όταν αποφάσισε να απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς της δεν ήταν γιατί το επέλεξε αλλά γιατί της το επέβαλλε το πρωτόκολλο του παλατιού.

Πηγή: tlife.gr