Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατερίνα Ζαρίφη: Χώρισε μετά από 9 χρόνια σχέσης - Τι είπε για τον πρώην σύντροφό της [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 15:58 Κατερίνα Ζαρίφη: Χώρισε μετά από 9 χρόνια σχέσης - Τι είπε για τον πρώην σύντροφό της [βίντεο]

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για το "σουηδικό μοντέλο" σχέσης που έχει με τον πρώην σύντροφό της

Λίγοι γνωρίζουν ότι η Κατερίνα Ζαρίφη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή καθώς πλέον δεν είναι ζευγάρι με τον επί εννέα χρόνια σύντροφό της, Γιάννη Στρουμπούλη. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό της και τη θέση που έχει πλέον ο έρωτας στη ζωή της.

"Εννοείται ότι ένας νέος έρωτας είναι πάντα καλοδεχούμενος. Είναι η κινητήριος δύναμη, μας φτιάχνει πρόσωπο, είναι το καλύτερο botox, η καλύτερη μεσοθεραπεία... Μακάρι, αμήν!" είπε η Κατερίνα Ζαρίφη στην κάμερα της εκπομπής του Mega "Πάμε Δανάη". Ωστόσο, ανέφερε χαριτολογώντας ότι είναι πολύ δύσκολο να προκύψει κάτι νέο στη ζωή της λόγω του περιορισμένου χρόνου της.

Κατερίνα Ζαρίφη: Τίποτα δεν ακυρώνει τα όσα ζήσαμε

Την ίδια ώρα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην σύντροφό της, παραδέχτηκε ότι πλέον οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει και διευκρίνισε ότι η μεταξύ τους σχέση παραμένει εξαιρετική.

"Ο χωρισμός έχει συμβεί αλλά επειδή με τον συγεκριμένο άνθρωπο είμαστε πραγματικά οικογένεια, είναι αλλιώς. Ήμασταν 9 χρόνια μαζί και παραμένουμε και συνεχίζουμε. Τον άνθρωπο τον εκτιμάς, τον αγαπάς και τίποτα δεν ακυρώνει τα όσα ζήσαμε. Είμαστε οικογένεια και έχουμε μπορώ να πω ένα σουηδικό μοντέλο σχέσης" δήλωσε μεταξύ άλλων.

 

 

Παράλληλα μίλησε και για το νέο επαγγελματικό της βήμα το οποίο θα γίνει στο "Mega" με την παρουσιάστρια να δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς αυτή θα είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με το Μεγάλο Κανάλι.

Η νέα εκπομπή θα λέγεται "Roomies" και στο πλευρό της θα βρίσκονται οι Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαρία Σολωμού. Πρόκειται για ένα μαγκαζίνο είπε η Κατερίνα Ζαρίφη το οποίο θα αφορά και τους άνδρες και τις γυναίκες.

πηγή: thetoc.gr