Blast from the past: Το νέο... copy paste πορτρέτο του Χάρι και της Μέγκαν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 09:35 Blast from the past: Το νέο... copy paste πορτρέτο του Χάρι και της Μέγκαν

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έδωσαν ένα νέο πορτρέτο στη δημοσιότητα, αλλά... κάτι μας θυμίζει.

Ένα νέο ασπρόμαυρο πορτρέτο έδωσαν στη δημοσιότητα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι πόζαραν στο φακό του φωτογράφου Matt Sayles με έδρα το Λος Άντζελες για λογαριασμό του περιοδικού TIME.

Το ζευγάρι, φαίνεται να πέρασε πολύ καλά στη φωτογράφηση και το αποτέλεσμα το αποτυπώνει.

Σε αυτή την ασπρόμαυρη φωτογραφία η Μέγκαν είναι καθιστή στην καρέκλα και ο Χάρι ποζάρει πίσω της. Και οι δύο χαμογελούν έντονα, αν και δεν υπάρχει καμία οπτική επαφή ανάμεσά τους. Στόχος τους προφανώς είναι να δείξουν χαλαροί, άνετοι και ερωτευμένοι.

 

 

Το πορτρέτο του Χάρι και της Μέγκαν, που είναι το πρώτο μετά την αποχώρησή τους από το παλάτι, δημιουργήθηκε με αφορμή τη συμμετοχή του σε διαδικτυακή εκπομπή του TIME 100 με θέμα "Φτιάχνοντας έναν καλύτερο κόσμο" (Engineering a Better World).

Το βασιλικό ζευγάρι θα συζητήσει για το πώς μπορούν να οικοδομηθούν διαδικτυακές κοινότητες που θα βασίζονται στη συμπόνια, την ασφάλεια και την αξιοπιστία. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα συζητήσουν για ζητήματα όπως ισότητας των φύλων, τις φυλετικές διακρίσεις στη Δικαιοσύνη και την κλιματική αλλαγή.

 

 

Φυσικά, τα ΜΜΕ αποκρυπτογράφησαν το ντύσιμο της Μέγκαν Μαρκλ και βρήκαν ότι φοράει κοστούμι Alexander Mcqueen αξίας 2.800 δολαρίων, αλλά όλος ο "πλούτος" της εμφάνισής της κρύβεται στα κοσμήματά της.

Εκτός από το δαχτυλίδι των αρραβώνων της -αξίας 350,000 δολαρίων- η Μέγκαν φοράει ένα ρολόι Cartier αξίας 23,000 δολαρίων, το οποίο άνηκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα. Ακόμα φοράει ένα μπρασελέ του ίδιου οίκου αξίας 6,500 δολαρίων.

Η φωτογράφηση που κάτι μας θύμισε

Βλέποντας αυτή τη φωτογράφηση, το μυαλό μας πήγε πίσω στα χρόνια πριν και λίγο μετά τον βασιλικό γάμο του ζευγαριού, όταν οι δυο τους πόζαραν ακόμα ευτυχισμένοι στους κήπους του παλατιού για τη φωτογράφηση του αρραβώνα τους αλλά και τις γαμήλιες φωτογραφίες τους.

Για να σηματοδοτήσει τις πιο σημαντικές στιγμές του, το ζευγάρι είχε επιλέξει ασπρόμαυρες φωτογραφίες όπου οι δυο τους πόζαραν κατά τον ίδιο τρόπο περίπου: δείχνοντας απελευθερωμένοι και στοργικοί, αλλάζοντας τα δεδομένα στις μέχρι τότε στημένες φωτογραφήσεις της βασιλικής οικογένειας.

Στα υπέροχα αυτά πορτρέτα, η Μέγκαν Μαρκλ κοιτάζει αλλού και χαμογελάει πολύ έντονα, ενώ ο Χάρι την κρατάει στοργικά.

Συνήθως αποφεύγουν την οπτική επαφή με την κάμερα.

Το ίδιο στιλ συνεχίζουν να ακολουθούν και σήμερα, πολλά χιλιόμετρα μακριά από τη βασιλική οικογένεια που τους ανέδειξε.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση