Βασιλικό νοικοκυριό: Η Ελισάβετ δίνει 20.000£ για 30 ώρες εργασίας στο παλάτι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 09:20 Βασιλικό νοικοκυριό: Η Ελισάβετ δίνει 20.000£ για 30 ώρες εργασίας στο παλάτι

Το άτομο που θα προσληφθεί, θα έχει την ευκαιρία να ζήσει στο παλάτι, με όλα τα γεύματα και τα έξοδα πληρωμένα, αλλά υπάρχει ένα μειονέκτημα...

Αν πάντα ονειρευόσασταν να εργαστείτε μέσα σε ένα παλάτι, τότε αυτή ίσως να είναι η μεγάλη ευκαιρία σας. Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας χρειάζεται νέο υπάλληλο και πολλοί ίσως ενθουσιαστούν με αυτή την αγγελία που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Buckingham Palace.

Σε αυτή περιγράφονται οι προϋποθέσεις για τον νέο υπάλληλο που θα έχει αρχικό μισθό 20.000 £ για 30 ώρες εργασίας την εβδομάδα από Δευτέρα έως Κυριακή. Δηλαδή χωρίς ρεπό.

Ο νέος υπάλληλος θα εργαστεί κατά κύριο λόγο στο Κάστρο Γουίνσδορ και θα βοηθάει στο νοικοκυριό της βασιλικής οικογένειας.

Η αγγελία δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Buckingham Palace.

Η νέα θέση εργασίας έχει ως έδρα στην κατοικία της 94χρονης βασίλισσας και του Πρίγκιπα Φίλιππου 99 ετών, και περιγράφεται ως παροχή "εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον".

Το άτομο, που θα ξεκινήσει με μισθό 19.140 £ και θα ζήσει μέσα στη βασιλική κατοικία, θα είναι υπεύθυνο για τη "συντήρηση και φροντίδα ενός μεγάλου εύρους εσωτερικών και αρμοδιοτήτων", καθώς και για την υποστήριξη εκδηλώσεων και λειτουργιών στο παλάτι.

Η αγγελία δημοσιεύεται λίγες εβδομάδες μετά από αναφορές ότι η βασίλισσα εξαγριώθηκε όταν το προσωπικό της αρνήθηκε να εργαστεί σε καραντίνα και να περάσει μέσα στο παλάτι τα Χριστούγεννα.

Ο ιδανικός υποψήφιος

Η αγγελία, η οποία βγήκε στον αέρα αυτή την εβδομάδα διευκρινίζει ότι ο ιδανικός υποψήφιος δεν χρειάζεται να διαθέτει εμπειρία ή τίτλους σπουδών, αλλά πρέπει να είναι θετικός "στην εκμάθηση νέων δεξιοτήτων" και να χαρακτηρίζεται από την "προθυμία να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις".

Ο υποψήφιος που θα πάρει τη δουλειά θα περάσει από πρόγραμμα μαθητείας 13 μηνών, προτού ενταχθεί στη μόνιμη ομάδα προκειμένου να προσφέρει "εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες".

Μάλιστα, όπως τονίζει η αγγελία αυτή η θέση εργασίας, θα του "ανοίξει την πόρτα σε μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα της φιλοξενίας".

Οι υποψήφιοι θα έχουν ως κύρια βάση τους είτε στο Κάστρο του Γουίνσδορ είτε το Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ, αλλά θα "εργάζονται και σε άλλες βασιλικές κατοικίες καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους".

Ο οικονόμος θα ταξιδεύει επίσης σε άλλα βασιλικά σπίτια για περίπου τρεις μήνες του έτους.

Το άτομο που θα προσληφθεί, θα έχει την ευκαιρία να ζήσει στο παλάτι, με όλα τα γεύματα και τα έξοδα πληρωμένα. Και θα εργάζεται λιγότερο από πέντε ώρες την ημέρα (συνολικά 30 ώρες την εβδομάδα).

Αλλά θα έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα. Δεν θα παίρνει ποτέ ρεπό μέσα στην εβδομάδα και θα εργάζεται αδιάκοπα.

Βέβαια, θα έχει 33 μέρες διακοπές τον χρόνο τις οποίες θα παίρνει όποτε το επιτρέπει το παλάτι.

Η αγγελία τονίζει ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να φροντίζουν για την "συντήρηση, καθαριότητα και φροντίδα" πολυτελών εσωτερικών χώρων και ανεκτίμητων αντικειμένων, διασφαλίζοντας ότι "παρουσιάζονται σε άψογη κατάσταση".

Το σίγουρο είναι ότι η βασίλισσα είναι αυστηρή εργοδότης και αυτό φαίνεται από τις υψηλές απαιτήσεις της και οι εργαζόμενοι στο παλάτι, κάθε άλλο παρά προνομιούχοι είναι δεδομένων των αρμοδιοτήτων τους και της υποχρέωσής τους να ζουν μέσα στο παλάτι, ειδικά την εποχή του κορωνοϊού που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση