Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Disney κάνει ταινία τη ζωή του Αντετοκούνμπο - Ο Γιάννης ψάχνει ηθοποιούς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 15:40 Η Disney κάνει ταινία τη ζωή του Αντετοκούνμπο - Ο Γιάννης ψάχνει ηθοποιούς

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε πως η Disney ψάχνει ηθοποιούς για να υποδυθούν τον ίδιο και τον Θανάση στη νέα ταινία που ετοιμάζει.

Μια νέα ταινία θα ετοιμάσει η Disney, η οποία θα είναι βασισμένη στην ιστορία της ζωής του διάσημου Έλληνα μπασκετμπολίστα Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο MVP του NBA βρίσκεται αυτή την περίοδο σε αναζήτηση ηθοποιών που θα υποδυθούν τον ίδιο και τον αδελφό του, Θανάση Αντετοκούνμπο, σε μικρή ηλικία στην ταινία.

 

 

Έτσι, δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες του ίδιου και του αδελφού του όταν ήταν παιδιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και ανακοίνωσε ότι ψάχνει για ηθοποιούς.

Συγκεκριμένα, έγραψε στην ανάρτησή του:

"Η Disney ετοιμάζει μια ταινία με βάση την ιστορία της οικογένειάς μου και αναζητούν ηθοποιούς για να παίξουν εμένα και τον αδελφό μου, Θανάση, σε μικρότερη ηλικία. Δεν απαιτείται εμπειρία! Βοηθά αν μοιάζετε με τα όμορφα αγόρια που απεικονίζονται παρακάτω και αν έχετε κάποια εμπειρία στο μπάσκετ".

 

 

Πηγή: news247.gr