Μαρία Κωνσταντάκη: Έχω κάνει σεξ έξω από νεκροταφείο και κάτω από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στη Σταδίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 21:03 Μαρία Κωνσταντάκη: Έχω κάνει σεξ έξω από νεκροταφείο και κάτω από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στη Σταδίου

Η ανατρεπτική ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε για τα προσωπικά της χωρίς φόβο και πάθος...

Η ανατρεπτική ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show το βράδυ της Πέμπτης και απέδειξε για ακόμα μια φορά πως έχει χιούμορ και πως είναι και ακομπλεξάριστη, ειδικά όταν αναφέρεται σε πιο προσωπικά θέματα.

Η ηθοποιός προχώρησε σε… πικάντικες αποκαλύψεις για τα ερωτικά της και αποκάλυψε ότι όταν ήταν μικρότερη, είχε κάνει σεξ κάτω από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στη Σταδίου, αλλά και έξω από ένα νεκροταφείο...

Μαρία Κωνσταντάκη

Είπε συγκεκριμένα η ηθοποιός

"Αυτά όλοι τα έχουμε κάνει στα νιάτα μας. Έκανα σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, εκεί που είναι η παλιά Βουλή. Κολοκοτρώνης… Ήταν νύχτα και ήμασταν νέοι, πολλά χρόνια πριν τον κορονοϊό. Η θάλασσα και το αυτοκίνητο δεν είναι άξια λόγου. Μετά απ’ όλες αυτές τις εμπειρίες, πλέον θεωρώ ότι το κρεβάτι μου είναι το καλύτερο".

Στη συνέχεια, η Μαρία Κωνσταντάκη αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που της συνέβη πριν πολλά χρόνια με τον πρώτο της μεγάλο έρωτα, ο οποίος δεν είναι πια στη ζωή. Όπως είπε, όταν ήταν ζευγάρι, εκείνος την απάτησε και η ίδια το είχε μάθει. Όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή, στην κηδεία του την πλησίασε η γυναίκα με την οποία την είχε απατήσει και όπως παραδέχτηκε η ηθοποιός, η αντίδρασή της ήταν αρκετά… κατινίστικη!

Μαρία Κωνσταντάκη

"Την πέτυχα στην κηδεία του ανθρώπου αυτού… Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Το έμαθα από τον ίδιο, όταν ήταν εν ζωή. Τη συνάντησα στην κηδεία…" ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη της Μαρίας Κωνσταντάκη.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση