Ο ηθοποιός Μάικλ Μπ. Τζόρνταν είναι ο πιο σέξι άντρας για το 2020

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 11:45 Ο ηθοποιός Μάικλ Μπ. Τζόρνταν είναι ο πιο σέξι άντρας για το 2020

Ο Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός Μάικλ Μπ. Τζόρνταν είναι ο πιο σέξι άντρας εν ζωή για το 2020 σύμφωνα με το περιοδικό People.

Ο 33χρονος ηθοποιός, ο οποίος δραστηριοποιείται στην μικρή και την μεγάλη οθόνη από το 1999, έγινε γνωστός με τον ρόλο του στην ταινία “Fruitvale Station” το 2013. Μετά από δύο χρόνια πρωταγωνίστησε στο “Creed” πλάι στον Σιλβέστερ Σταλόνε, ενω το 2018 τον είδαμε στη ταινία “Black Panther”, με συμπρωταγωνιστή τον αδικοχαμένο Τσάντγουικ Μπόουζμαν.

Η αποκάλυψη ότι ο Τζόρνταν κέρδισε τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα εν ζωή, έγινε την Τρίτη το βράδυ στο σόου “Jimmy Kimmel Live!” του ABC. Ο Τζόρνταν εμφανίστηκε στην εκπομπή φορώντας μια κίτρινη στολή για επικίνδυνα υλικά, ενώ είχε καλυμμένο το πρόσωπο του.

Ο ηθοποιός δήλωσε στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ότι αισθάνεται πολύ ωραία που έγινε μέλος του κλαμπ των ανδρών που έχουν λάβει τον ίδιο τίτλο και μάλιστα ανέφερε ότι οι φίλοι του, του έκαναν πλάκα λέγοντας του: “Μάικ, αυτός είναι ένας τίτλος που πιθανότατα δεν θα κερδίσεις.”

Είναι η 35η χρονιά που το περιοδικό απονέμει αυτό τον τίτλο, τον οποίο πιο πρόσφατα έλαβαν οι Τζον Λέτζεντ, Ντουέιν Τζόνσον, Κρις Χεμσγουόρθ, Ίντρις Έλμπα,  Άνταμ Λεβίν, Τσάνινγκ Τάτουμ και Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Τζόρνταν ανέφερε πως οι γυναίκες της οικογένειας του είναι σίγουρα υπερήφανες για αυτόν το τίτλο, ενώ μίλησε και για το κίνημα Black Lives Matter, το οποίο υποστήριξε πολύ ενεργά φέτος, λέγοντας: “Νομίζω ότι υπάρχει χρόνος και μέρος για τα πάντα. Όλοι μπορούμε να αναλάβουμε δράση, μικρή ή μεγάλη, και να βοηθήσουμε στην δημιουργία της αλλαγής που θέλουμε να δούμε.”

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Τζόρνταν ήταν ένας από τους πρώτους που υποστήριξαν την πολυπολιτισμικότητα πίσω από τα παρασκήνια στο Χόλιγουντ. Το 2018 η εταιρεία παραγωγής του, Outlier Society Productions, ήταν από τις πρώτες που δημόσια υιοθέτησαν τον όρο που προβλέπει τη διαφορετικότητα στο καστ και το συνεργείο μιας ταινίας.

Πηγή: perpetual.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση