Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Charli D’Amelio: Γιατί η πιο διάσημη Tik Toker έχασε ένα εκ. followers σε μια μέρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 19:40 Charli D’Amelio: Γιατί η πιο διάσημη Tik Toker έχασε ένα εκ. followers σε μια μέρα

Τι έκανε τόσο λάθος η "βασίλισσα" του Tik Tok, Charli D'Amelio, που της κόστισε ένα εκατομμύριο Followers;

Η "βασίλισσα" του Tik Tok απείχε μόλις ένα εκατομμύριο κλικ από το στόχο της να αγγίξει τον αριθμό των 100 εκατομμυρίων followers στον προσωπικό της λογαριασμό στην πλατφόρμα, όταν ένα συμβάν της άλλαξε τα πλάνα.

 

@charlidamelio

dc @jaylene.carmona

♬ Elastic - Joey Purp

 

Ο λογαρισμός Tik Tok του έφηβου κοριτσιού που έχει μαγέψει τους χρήστες με το χορό της τις τελευταίες ώρες "αιμορραγεί", αφού έχει χάσει πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους, έπειτα από την κυκλοφορία ενός βίντεο, όπου η ίδια δεν είχε τόσο ευγενική συμπεριφορά όσο δείχνει συνήθως.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από ένα βίντεο που δημοσίευσε η οικογένεια της Charli στο οποίο απολαμβάνουν το δείπνο τους με την Tik Toker έχοντας μάλιστα και ως παρέα έναν άλλο διάσημο χρήστη του Tik Tok, τον James Charles.

Όπως φαίνεται, η οικογένεια είναι ιδιαίτερα εύπορη σε σημείο μάλιστα που έχει και προσωπικό chef, ο οποίος εμφανίζεται κάποια στιγμή στο βίντεο για να περιγράψει τα πιάτα που έφτιαξε, ένα εκ των οποίων έχει σαλιγκάρια. Αυτό που εξόργισε τους followers της Charli και άρχισαν να τη διαγράφουν ήταν η αγενής αντίδραση που είχε προς τον σεφ, στον οποίο μίλησε με αγένεια και έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που συνήθιζε να προβάλλει στο Tik Tok.

Έπειτα από τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, η Charli δημοσίευσε ένα βίντεο όπου εμφανίζεται να κλαίει με λυγμούς και να υποστηρίζει ότι ποτέ δεν θέλησε να προσβάλει τον σεφ, ενώ τόνισε πως τον αγαπάει και τον εκτιμάει.

πηγή: news247.gr