Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νάντια Μπουλέ: "Δεν μπορεί ο καθένας να στέλνει ό,τι θέλει στα social media"

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020 18:46 Νάντια Μπουλέ: "Δεν μπορεί ο καθένας να στέλνει ό,τι θέλει στα social media"

Όσα είπε η γνωστή καλλιτέχνιδα για τα απρεπή σχόλια και μηνύματα που έχει δεχθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ποια η αντίδρασή της.

Στην τηλεοπτική εκπομπή "Προσωπικά" και στην τηλεόραση της ΕΡΤ1 βρέθηκε καλεσμένη την Παρασκευή (20/11) η δημοφιλής ηθοποιός, παρουσιάστρια και τραγουδίστρια Νάντια Μπουλέ.

Θέμα της εκπομπής αποτέλεσε η θέση της γυναίκας σήμερα, πώς αυτή προβάλλεται από τα μέσα ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για την εικόνα της γυναίκας στα social media, η Νάντια Μπουλέ υποστήριξε ότι "η γυναίκα παρουσιάζεται πάντα περιποιημένη και προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε πολλά διαφορετικά πεδία, που είναι μια πραγματικότητα πια. Οι γυναίκες έχουν πάρα πολλές ταυτότητες και πάρα πολλές υποχρεώσεις. Από το να είναι καλές στη δουλειά τους, μέχρι να είναι καλές νοικοκυρές, καλές μαμάδες. Κάποιες φορές γίνεται καταναγκαστικό και καταπιεστικό για το γυναικείο φύλο", είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ για τα σχόλια που δέχεται στα social media δήλωσε: "Τα social media έχουν δώσει τη δυνατότητα στον καθένα να δημιουργεί ένα ψεύτικο προφίλ και να κάνει ό,τι σχόλια νομίζει. Ειδικά όταν εκτίθεσαι, υπάρχει μια μεγάλη ανοχή, καθώς ο καθένας μπορεί να σου πει ό,τι νιώθει. Από "απρόσωπους" χρήστες έχω διαβάσει προσβλητικά σχόλια. Τους κάνω αναφορά. Δεν μπορεί ο καθένας να στέλνει ό,τι θέλει στα social media", δήλωσε μεταξύ άλλων.

πηγή: news247.gr