Μαρία Κίτσου - Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Το τρυφερό σχόλιο ανήμερα της γιορτής της

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020 23:18 Μαρία Κίτσου - Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Το τρυφερό σχόλιο ανήμερα της γιορτής της

Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έχουν πολύ καλές σχέσεις και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος εκτός από συνάδελφοι και ερωτευμένο ζευγάρι ως Ελένη Σταμίρη και Λάμπρος Σεβαστός στη σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες", είναι και πάρα πολύ καλοί φίλοι.

Μπορεί και κάτι παραπάνω... Χωρίς να έχουν παραδεχθεί κάτι οι ίδιοι, οι δύο ηθοποιοί διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και αυτό φαίνεται ακόμα και στα social media. Όπως έγινε σήμερα, Σάββατο, ανήμερα της ονομαστικής εορτής της Μαρίας Κίτσου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός θέλοντας να ευχαριστήσει τους "φίλους" της στο Instagram για την τόση αγάπη και τις θερμές ευχές τους, δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία κρατώντας μια ανθοδέσμη από λευκά λουλούδια, σημειώνοντας:

"Αγαπημένοι μου, η χαρά που μου δώσατε σήμερα με τις ευχές σας, δεν περιγράφεται! Η αγάπη σας, η τόση αγάπη που εισπράττω μου είναι τόσο πολύτιμη και νιώθω τρομερά ευγνώμων για αυτήν! Να είμαστε καλά, γεροί, ευτυχείς και δυνατοί και να αγαπάμε βαθιά και με αφοσίωση και πάνω απ´όλα να μην χάνουμε ποτέ την πίστη μας… και όλα θα πάνε καλά στο τέλος και αν δεν πάνε… δεν είναι το τέλος… Σας ευχαριστώ!!!".

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος σχολίασε την ανάρτηση με τρυφερό τρό γράφοντας στα αγγλικά: "Γιατί είσαι ένας ουρανός γεμάτος από άστρα…".

Προσαρμοσμένη αναζήτηση