Ο Κρις Χέσμγουορθ έχει γίνει... «κτήνος» για τον ρόλο του ως Χαλκ Χόγκαν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 11:51 Ο Κρις Χέσμγουορθ έχει γίνει... «κτήνος» για τον ρόλο του ως Χαλκ Χόγκαν

Στη νέα του φωτογραφία μοιάζει να έχει... φουσκώσει περισσότερο από ποτέ!

Ο Κρις Χέμσγουορθ γυμνάζεται εντατικά για να υποδυθεί τον Αμερικανό βετεράνο παλαιστή (και ηθοποιό) Χαλκ Χόγκαν στην ομώνυμη βιογραφική ταινία.

Ομολογουμένως πρόκειται για μια μεγάλη πρόκληση για τον ηθοποιό όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση καθώς πρέπει να πάρει μερικά κιλά και να γίνει ακόμα πιο... «τούμπανο», από ό,τι τον είδαμε ως Thor!

Μέσω του Instagram λογαριασμού του, ο Χέμσγουορθ μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την προετοιμασία του για τον ρόλο και η μεταμόρφωσή του μας άφησε με το στόμα ανοικτό! Όπως θα δείτε, ο ηθοποιός έχει... φουσκώσει κι άλλο. Στην φωτογραφία τον βλέπουμε να ανεβαίνει ένα λόφο σπρώχνοντας μία τεράστια ρόδα που ζυγίζει αρκετά κιλά και τα χέρια του είναι έτοιμα να εκραγούν!

 

 

«Σαν παιδί πάντα ένα από τα μεγάλα μου είδωλα ήταν ο Χόγκαν», έχει παραδεχτεί ο ηθοποιός και σίγουρα το ίδιο θα δήλωναν όσοι μεγάλωσαν στα 90s αλλα κυρίως οι Hulkamaniacs!

Σε συνέντευξη στο Total Film ο Χέμσγουρθ είχε αναφερθεί στις δυσκολίες του ρόλου όσον αφορά τη μεταμόρφωσή του λέγοντας: «Όπως μπορείτε να φανταστείτε η ετοιμασία για τον ρόλο θα είναι σε τρελό βαθμό σωματική. Θα πρέπει να βάλω περισσότερη μάζα από ποτέ, ακόμη παραπάνω από όσο έβαλα για τον Thor. Στη συνέχεια έχω να διαχειριστώ το θέμα της προφοράς, των κινήσεων και του ύφους μου».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ταινία θα εστιάζει στα πρώτα χρόνια της καριέρας του Χαλκ Χόγκαν μέχρι την άνοδό του στο τότε WWF (σημερινό WWE) όπως και στην έκρηξη της Hulkamania στα 80s.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάτσει ο Τοντ Φίλιπς του βραβευμένου με Όσκαρ, Joker. Το σενάριο υπογράφουν οι Σκοτ Σίλβερ και Τζον Πολόνο ενώ η ταινία αναμένεται να είναι μία παραγωγή του Netflix με παραγωγό τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2021 και τις αρχές του 2022.

πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB