Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρίγκιπας Χάρι: Αναδείχθηκε ο «πιο σέξι γαλαζοαίματος στον πλανήτη»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 16:02 Πρίγκιπας Χάρι: Αναδείχθηκε ο «πιο σέξι γαλαζοαίματος στον πλανήτη»

Όμως το Twitter διαφωνεί - «Ο πρίγκιπας Χάρι; Σέξι; Σε ποιο σύμπαν;» ήταν ένα από τα πολλά tweets με αντιρρήσεις

Mπορεί η πρώην ηθοποιός του Χόλιγουντ, Μέγκαν Μαρκλ, να επαίρεται ότι ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι είναι ο πιο σέξι γαλαζοαίματος στον κόσμο, σύμφωνα με δημοσκόπηση του περιοδικού «People», ωστόσο, πολλοί χρήστες του Twitter έχουν ξεσηκωθεί επισημαίνοντας ότι άλλοι πρίγκιπες και βασιλείες άξιζαν τον τίτλο.

Ο «αντάρτης» της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έβαλε τα «γυαλιά» στον πρίγκιπα Φέλιξ του Λουξεμβούργου, τον Πρίγκιπα Ματέν του Μπρουνέι και τον μεγαλύτερο αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Μπορεί να έκοψε τον «ομφάλιο λώρο» με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όμως ο κοκκινομάλλης πρίγκιπας Χάρι κατάφερε να αναδειχθεί ως ο «πιο σέξι γαλαζοαίματος ανά τον πλανήτη», σύμφωνα με δημοσκόπηση του περιοδικού «People».

Ο πρώην Δον Ζουάν των βρετανικών ανακτόρων κατάφερε να νικήσει ακόμη και τον Καρλ Φιλίπ της Σουηδίας, σχολιάζουν τα βρετανικά ΜΜΕ. Πριν από ένα χρόνο, είχε κατακτήσει τον τίτλο του «πιο σέξι μπαμπά εν ζωή» όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Page Six».
Ωστόσο, το περιοδικό «People» έσπευσε να επισημάνει ότι ορισμένοι αναγνώστες ενδέχεται να έχουν πρόβλημα με την επιλογή του Δούκα του Σάσεξ, δεδομένου ότι δεν είναι πλέον μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Την ίδια ώρα, ορισμένοι χρήστες των social media έσπευσαν να εκφράσουν τη διαφωνία τους για τον τίτλο που απονεμήθηκε στον σύζυγο της Μέγκαν.

«Ο πρίγκιπας Χάρι; Σέξι; Σε ποιο σύμπαν;», σχολίασε κάποιος.
«Ο πρίγκιπας Χάρι δεν πρέπει να έχει σχέση με τη λέξη σέξι», έγραψε ένας άλλος.
«Τίποτα σέξι για αυτόν τον άντρα! Και δεν είναι πια γαλαζοαίματος!» , σχολίασε ένας τρίτος χρήστης του Twitter.

 

 

«Πραγματικά, πώς κέρδισε ο πρίγκιπας Χάρι αυτόν τον τύπο ως τον πιο σέξι ‘’βασιλικό’’» έγραψε κάποιος αναφερόμενος στον πρίγκιπα Ματέν.
«Δεν είμαστε επιθετικοί απέναντι στον Πρίγκιπα Χάρι, αλλά γιατί; Ο Πρίγκιπας Ματέν είναι πολύ πιο σέξι», έγραψε ένας άλλος στο Twitter.
«Αυτοί οι άνθρωποι προφανώς δεν έχουν δει ποτέ τον Καρλ Φιλίπ της Σουηδίας», σχολίασε ένας άλλος netizen.

Αλλά, πολλοί πιστεύουν ότι ο πρίγκιπας Χάρι αξίζει τη νίκη, με έναν θαυμαστή του να γράφει: «Μπορεί να μεροληπτώ υπέρ του, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι είναι ο πιο όμορφος γαλαζοαίματος και δεν είναι μόνο για την εμφάνισή του. Αφορά περισσότερο την καρδιά του (όπως και η μητέρα του)».

Πηγή: protothema.gr