Cindy Crawford και Cara Delevingne στην “Άγρια Δύση” του φωτογράφου David Yarrow

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 23:05 Cindy Crawford και Cara Delevingne στην “Άγρια Δύση” του φωτογράφου David Yarrow Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Βρετανός φωτογράφος και υποστηρικτής της προστασίας της φύσης David Yarrow είναι γνωστός για τις μαυρόασπρες φωτογραφίες απομακρυσμένων περιοχών, τοπίων σε κίνδυνο και των πιο μεγαλόπρεπων πλασμάτων της φύσης.

Αυτό το φθινόπωρο, μετά από μακριάς διάρκειας καραντίνα, ξεκίνησε για το Γουαϊόμινγκ και τη Μοντάνα για τη νέα σειρά φωτογραφιών του, μαζί με τις Cindy Crawford και Cara Delevingne. Στη σειρά, με τίτλο «The Wild West», ο φακός του αιχμαλωτίζει σκηνές που είναι η πεμπτουσία της Αμερικής.

«Όλοι μας έχουμε, κάποια στιγμή, μπει σε ένα μπαρ και έχουμε αμέσως αισθανθεί εκτός τόπου. Στην πιο ακραία περίπτωση, αυτό μπορεί να πυροδοτήσει μια αίσθηση παράνομης εισόδου. Αυτό, εν πολλοίς, είναι το αφήγημα πίσω από αυτή τη φωτογραφία» δήλωσε στο Artnet News ο David Yarrow. «Υπήρχαν τόσοι χαρακτήρες που ήθελα να συμπεριλάβω αλλά ήμουν και διστακτικός μπας και χάσω το κλίμα του παγωμένου σαλούν… Βεβαίως, το πλεονέκτημα-κλειδί για εμάς ήταν η Cindy Crawford, κι έπρεπε να έχει την κυριαρχία του μαγαζιού. Μπορεί πολύ καλά να παίξει το σκληρό καρύδι και αυτός ήταν ο ρόλος που της είχε δοθεί» πρόσθεσε.

«Το μπαρ Pioneer στη Virginia City είναι, με έμφαση, το καλύτερο μπαρ που ξέρουμε. Έχει βάθος και η ρόδα του κάρου στο ταβάνι είναι ιδανικά τοποθετημένη. Το να φέρεις μια τόσο διάσημη και επίκαιρη γυναίκα σαν την Cara στη Μοντάνα είναι σαν να μπαίνεις σε καινούργια χωράφια. Βάλε την μπροστά στον Πύργο του Άιφελ και είναι μια καινούργια ματιά στον Πύργο του Άιφελ. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη γυναίκα που θα προτιμούσα να παίξει αυτόν τον ρόλο» συνέχισε ο Βρετανός φωτογράφος.  

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση