Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκαρμούτσος: Δε γίνεσαι καλός μάγειρας μέσα από το MasterChef

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 19:00 Σκαρμούτσος: Δε γίνεσαι καλός μάγειρας μέσα από το MasterChef

«Είναι μια διέξοδος, όμως, δεν γίνεσαι καλός μάγειρας μέσα από το MasterChef» είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, πρώην κριτής του ριάλιτι μαγειρικής.

«Όσο ήμουν εγώ υπήρχαν αρκετά ικανοί, που με σκληρή δουλειά θα μπορούσαν να γίνουν πολύ καλοί. Είναι μια διέξοδος, όμως, δεν γίνεσαι καλός μάγειρας μέσα από το MasterChef. Δεν είναι ο σωστός δρόμος μέσα από μια τηλεοπτική εκπομπή» δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Secret» των «Παραπολιτικών»  ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. «Πρέπει να έχεις κάποια εκπαίδευση να έχεις κάνει την πρακτική σου, να έχεις ανοίξει τους γαστρονομικούς σου ορίζοντες» προσθέτει ο γνωστός σεφ.

«Το MasterChef είναι μια εμπειρία και η αναγνωρισιμότητα υπάρχει, είτε είναι καλή είτε κακή. Τώρα βέβαια μετατράπηκε σε ριάλιτι. Εγώ ήμουν αντίθετος σε αυτό και έτσι αποχώρησα. Αυτά τα αποφασίζει το κανάλι, το πώς θα γυριστεί μια εκπομπή. Έχω λάβει μέρος σε τρία MasterChef στο MEGA όπου δεν υπήρχε καθόλου το κομμάτι του ριάλιτι. Αν η εντολή είναι συγκεκριμένη, όλοι είναι συγκεκριμένοι και εγώ θεώρησα πως δεν μπορούσα να το εξυπηρετήσω αυτό» είπε για την απόφασή του να μη συμμετέχει στους τελευταίους κύκλους του MasterChef.

πηγή: reader.gr