Πέθανε το διάσημο μοντέλο των 90s, Stella Tennant

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 21:55 Πέθανε το διάσημο μοντέλο των 90s, Stella Tennant

Πέθανε η Stella Tennant που μεσουράνησε στις πασαρέλες των 90s. Συνεργάστηκε με τους Karl Lagerfeld, Alexander McQueen, Calvin Klein, Jean Paul Gaultier.Το συγκινητικό αντίο του οίκου Versace.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 χρονών, μόλις 5 μέρες μετά από τα γενέθλιά της, η Stella Tennant, διάσημο μοντέλο από τη Βρετανία που μεσουράνησε στις πασαρέλες της δεκαετίας του '90.

Η Stella Tenant ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές των 90s, κάνοντας πασαρέλες για τους Karl Lagerfeld και Versace, ενώ έχει φωτογραφηθεί στα εξώφυλλα θρυλικών περιοδικών όπως των Vogue και Harper's Bazaar.

Η φωτογράφιση που την έκανε διάσημη ήταν στο British Vogue σε ηλικία 22 ετών το 1993 και έπειτα η πορεία της ήταν γεμάτη με σημαντικές συνεργασίες με σχεδιαστές και οίκους μόδας, συμπεριλαμβανομένων των Alexander McQueen, Calvin Klein, Jean Paul Gaultier και Burberry.

Σύμφωνα με το BBC, την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε η οικογένειά της, η οποία ανέφερε πως η Stella ήταν μια υπέροχη γυναίκα και αποτελούσε έμπνευση για όλους, ενώ θα τους λείψει πολύ. Ο θάνατός της ήταν "ξαφνικός" ενώ η αστυνομία είπε ότι "δεν υπήρχαν ύποπτες περιστάσεις".

Η Stella Tennant ήταν γνωστή για το ανδρόγυνο λουκ της και την αριστοκρατική κληρονομιά της, ως εγγονή του 11ου Δούκα του Devonshire, Andrew Cavendish και της Deborah Mitford.

Ο θάνατός της ήρθε πέντε ημέρες μετά τα 50α γενέθλιά της.

Ο οίκος Versace την αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα στο Twitter, γράφοντας ότι η Stella ήταν "η μούσα του Τζιάνι Βερσάτσε για πολλά χρόνια και φίλη της οικογένειας".

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση