Στο Ντουμπάι άλλαξε χρόνο η κοσμική Αθήνα - Το πάρτι με τον Στέφανο Κορκολή και Έλληνες Dj [Εικόνες-Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2021 21:09 Στο Ντουμπάι άλλαξε χρόνο η κοσμική Αθήνα - Το πάρτι με τον Στέφανο Κορκολή και Έλληνες Dj [Εικόνες-Βίντεο]

Οι Έλληνες σελέμπριτι επέλεξαν το εξωτικό Ντουμπάι και το ελληνικό club restaurant Nammos Dubai για να διασκεδάσουν χωρίς μέτρα lockdown

Στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, η φετινή Πρωτοχρονιά ήταν περίεργη, αφού τα μέτρα lockdown λόγω κορωνοϊού κράτησαν κλειστά τα εστιατόρια και τα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης.

Όμως, η κοσμική Αθήνα και οι Έλληνες σελέμπριτι βρήκαν τρόπο να περάσουν και φέτος όπως κάθε άλλη χρονιά, σε χλιδάτα μαγαζιά με ζωντανή μουσική και πολύ κέφι. Αν και χρειάστηκε να... μεταναστεύσουν στο εξωτικό Ντουμπάι!

Η αραβική χώρα θεωρείται covid free, παρότι καθημερινά ανακοινώνει πάνω από 1.500 νέα κρούσματα κορονοϊού, ωστόσο δεν ισχύουν τα μέτρα lockdown, τα μαγαζιά εστίασης λειτουργούν και τα πάρτι τις γιορτινές μέρες χτύπησαν "κόκκινο".

Πολλοί γνωστοί και επιφανείς Αθηναίοι και όχι μόνο ταξίδεψαν στο Ντουμπάι για να αλλάξουν εκεί τον χρόνο διασκεδάζοντας, ανεβάζονται μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες και βίντεο στα social media.

Οι περισσότεροι επέλεξαν το φημισμένο Nammos Dubai, "αδελφάκι" του Nammos της Μυκόνου, ένα πολυτελές, χλιδάτο και πανάκριβο club restaurant, για το ρεβεγιόν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nammos Dubai (@nammos.dubai)

 

Μάλιστα, το πρόγραμμα περιλάμβανε κυρίως Έλληνες καλλιτέχνες και dj, όπως τον Στέφανο Κορκολή, τη Σοφία Μανουσάκη, τον Αντώνη Δημητριάδη και τον Βασίλη Τσιλιχρήστο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nammos Dubai (@nammos.dubai)

 

Μεταξύ άλλων, στο Nammos Dubai βρέθηκαν ο Πέτρος Κωστόπουλος με τη σύντροφό του, Κατερίνα Λιόλιου, ο Χάρης Σιανίδης, η Σοφία Χαρμαντά, o Ανδρέας και η Αλεξάνδρα Παναγιώτου και πολλοί άλλοι.

Κωστοπουλος
Λιολιου

 

 

Στο Ντουμπάι βρέθηκε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ωστόσο επέλεξε ένα άλλο μαγαζί για τη διασκέδασή του, το Cipriani.

Τσιτσιπάς

Πάντως, όσοι επέλεξαν τον εξωτικό προορισμό για να γιορτάσουν τη φετινή Πρωτοχρονιά, οφείλουν να γνωρίζουν ότι επιστρέφοντας στην Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα τουλάχιστον για 3 ημέρες, σύμφωνα με τη νομοθεσία που ισχύει για ταξίδια στο εξωτερικό...

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση