O «The Rock» πήρε ένα φορτηγάκι στον άνθρωπο που τον φιλοξενούσε όταν ήταν μικρός (vid)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 17:55 O «The Rock» πήρε ένα φορτηγάκι στον άνθρωπο που τον φιλοξενούσε όταν ήταν μικρός (vid)

Ο «The Rock» Dwayne Johnson δεν ξέχασε τον άνθρωπο που τον βοήθησε όταν ήταν μικρός και... άφραγκος.

Τα πολλά λεφτά δεν χαλάνε τους ανθρώπους και ο «The Rock» Dwayne Johnson αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Ο 48χρονος σούπερ σταρ του WWE και ηθοποιός, τα Χριστούγεννα έκανε ένα απίστευτο δώρο στον άνθρωπο που τον βοήθησε να φτάσει εκεί που είναι σήμερα, φιλοξενώντας τον, όταν ήταν 15 ετών.

Η ιστορία μίας φιλίας

Τότε λοιπόν, o Dwayne Johnson και η μητέρα του είχαν εκδιωχθεί από την Χαβάη και εκείνος έφτασε στο Νάσβιλ, για να μείνει με τον πατέρα του. Ωστόσο όταν προσγειώθηκε εκεί, διαπίστωσε οτι δεν θα έμενε μαζί του, αλλά με έναν άγνωστο που το όνομά του ήταν Μπρούνο, ο οποίος έμεινε σε ένα μικρό δωμάτιο του  Alamo Plaza motel. 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο «Rock»: «Θα μπορούσε να είχε αρνηθεί αλλά δεν το έκανε. Πήρε αυτό το μικρό αλητάκι και γίναμε φίλοι για όλοι μας την ζωή».

Μάλιστα, ανέφερε και το πως ο Μπρούνο τους έδωσε τα τελευταία του 40 δολάρια, για να πάρει ένα αυτοκίνητο. Κάτι που ο Dwayne Johnson δεν ξέχασε ποτέ.

Τα Χριστούγεννα λοιπόν πήγε και τον βρήκε, έχοντας ένα ολοκαίρνουργιο φορτηγάκι του, το οποίο του το έκανε δώρο.

 

 

Αξίζει να θυμίσουμε πως πριν από 2,5 χρόνια, τον Αύγουστο του 2018 είχε κάνει ένα ανάλογο δώρο και στον προσωπικό του κασκαντέρ. Εκείνη την φορά δεν ήταν φορτηγάκι, αλλά ένα SUV.

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση