H απίθανη συλλογή αυτοκινήτων του Καρίμ Μπενζεμά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 19:45 H απίθανη συλλογή αυτοκινήτων του Καρίμ Μπενζεμά

Ως ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο, ο Καρίμ Μπενζεμά έχει βρει τρόπο να αξιοποιήσει τα χρήματα που έχει κερδίσει στην καριέρα του. Η συλλογή πανάκριβων αυτοκινήτων που διαθέτει το επιβεβαιώνει.

Συνολικά, υπολογίζεται ότι ο Καρίμ Μπενζεμά έχει εισπράξει περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ από τα συμβόλαια που έχει υπογράψει κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Μονάχα για την τρέχουσα (2020-21) σεζόν, αναμένεται να αποκομίσει περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης διαθέτει μια απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων. Οπότε, το γεγονός ότι στεγάζει τα αποκτήματά του σε γκαράζ δεν προκαλεί εντύπωση.

Η συνολική αξία των οχημάτων που βρίσκονται στην κατοχή του Γάλλου φορ ανέρχεται σε περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ. 

Πρόσφατα, πρόσθεσε μια Bugatti Chiron αξίας 2,5 εκατομμυρίων στο στόλο του, ενώ διαθέτει επίσης μια πολύ σπάνια Bugatti Veyron αξίας 1,7 εκατομμυρίου, καθώς και μια Ferrari 458 Spider.

Η Bugatti Chiron είναι ένα υπερ-αυτοκίνητο, από την άποψη της απόδοσης: Η τελική της ταχύτητα ανέρχεται σε 400 χιλιόμετρα/ ώρα, ενώ είναι ικανή να φτάσει τα 100 σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα.

Το 2017, ο Μπενζεμά επιδείκνυε με καμάρι την περιορισμένη έκδοση του Mercedes Benz-SLR, η οποία κοστίζει 800.000 ευρώ και φτάνει τα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα. 

πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB