Αγγελική Νικολούλη: Έχω δει όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 10:30 Αγγελική Νικολούλη: Έχω δει όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά

Η γνωστή δημοσιογράφος μιλάει για την καριέρα της

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Αγγελική Νικολούλη η οποία μίλησε για την ζωή της, την καριέρα της και αποκάλυψε αν έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή της.

«Η δουλειά μου είναι για μένα τρόπος ζωής. Ποτέ δεν το έβαλα κάτω! Πέρα από το μυστήριο και τους γρίφους, που με συναρπάζουν, με γεμίζει σαν άνθρωπο και η προσφορά στο συνάνθρωπό μου, που υποφέρει. Αυτό που με κάνει να προχωράω τόσα χρόνια την έρευνα, είναι η αναζήτηση της αλήθειας, που κάποιοι θέλουν να θάψουν... Όταν βλέπω το σκοτάδι να διαλύεται απ’ το Φως, η χαρά και η ηθική αμοιβή μου είναι μεγαλύτερες από το όποιο εμπόδιο ή απογοήτευση».

Μάλιστα η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί απειλές για την ζωή της με όπλο. «Έχω δεχτεί απειλές για την ζωή μου και ακραία περιστατικά εκφοβισμού. Έχω δει όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά. Αν φοβόμουν θα είχα σταματήσει από καιρό, παρόλα αυτά συνεχίζω», είπε στο περιοδικό «You».

Πηγή: prototema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση