Ιρίνα Σάικ: Φωτογραφίζεται με τα εσώρουχα μέσα σε 30 λεπτά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021 13:25 Ιρίνα Σάικ: Φωτογραφίζεται με τα εσώρουχα μέσα σε 30 λεπτά

Όταν έχεις την Ιρίνα Σάικ για μοντέλο, όλα γίνονται πιο εύκολα.

Η Ιρίνα Σάικ είναι ένα από τα πιο όμορφα και πετυχημένα μοντέλα στον κόσμο. Η γυναίκα με την απόλυτη φυσική ομορφιά, είναι εξίσου όμορφη είτε την βλέπουμε να περπατά με τη φόρμα της στον δρόμο, είτε σε φωτογραφήσεις και πασαρέλες των πιο διάσημων σχεδιαστών.

Ιρίνα Σάικ: Φωτογραφίζεται με τα εσώρουχα μέσα σε 30 λεπτά

H Ρωσίδα καλλονή καθηλώνει με το απίθανο κορμί και την αλαβάστρινη επιδερμίδα της.

irina shayk

Και η ίδια φροντίζει να δείχνει διαρκώς ότι διαθέτει φυσική ομορφιά, ανεβάζοντας υπέροχες φωτογραφίες της στο instagram.

IRINA_SHAYK
Η νέα φωτογράφηση

Όλοι γνωρίζουμε ότι η δουλειά του μοντέλου είναι δύσκολη και απαιτητική. Κάθε φωτογραφία που βλέπουμε έχει πολλές ώρες φωτογράφησης από πίσω της μέχρι να βγει το τέλειο αποτέλεσμα. Όταν όμως έχεις την Ιρίνα Σάικ για μοντέλο, όλα γίνονται πιο εύκολα.

Στη νέα φωτογράφησή της για συλλεκτικό ημερολόγιο, η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει με τα εσώρουχά της και αποκαλύπτει στη λεζάντα ότι πετάχτηκε από το στούντιο για 30 λεπτά και ιδού το αποτέλεσμα...

"Η τελειότητα δεν υπάρχει"

Πριν από ένα χρόνο περίπου, η Ιρίνα Σάικ ρωτήθηκε αν θα άλλαζε κάτι στο πρόσωπό της με τη βοήθεια της αισθητικής χειρουργικής, και έδωσε την τέλεια απάντηση:

"Κοιτάξτε, αν κάποια θέλει να κάνει ένεση στα χείλη της, επειδή αισθάνεται άσχημα, ο Θεός μαζί της. Δεν κρίνω κανέναν. Προωθώ πάντα τη φυσική ομορφιά, επειδή πιστεύω ότι ζούμε σε αυτόν τον τέλειο κόσμο, στον οποίο ο καθένας θέλει να είναι τέλειος”.

"Αλλά εγώ δεν είμαι τέλεια. Μερικές φορές έχω ένα διπλοσάγονο. Η τελειότητα δεν υπάρχει" πρόσθεσε.

irina shayk
Θέλω να μεγαλώσω με αξιοπρέπεια

Στην πραγματικότητα, το μοντέλο και ηθοποιός είπε ότι σχεδιάζει να μεγαλώσει με αξιοπρέπεια. "Πρόκειται να έχω ρυτίδες και θα έχω ρυτίδες" συνέχισε.

"Απλά πρέπει να αποδεχτείτε την ιδέα της γήρανσης και του σώματος σε κάθε στάδιο, και να την γιορτάζετε. Στη ζωή, πρέπει να το επιτρέπουμε και να καταλαβαίνουμε ότι είναι μια ανθρώπινη διαδικασία που δεν είναι τέλεια".

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που την φέρουν να έχει υποβληθεί σε επεμβάσεις αισθητικής, απάντησε ότι δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία.

IRINA_SHAYK

"Διαβάζω έναν τίτλο που αναφέρει: "Έχει κάνει ενέσεις, τα χείλη της μοιάζουν με dumplings (είδος πίτας)". Γελάω, νομίζω ότι σε αυτή τη ζωή πρέπει να έχουμε μια αίσθηση του χιούμορ" εξήγησε.

"Με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, πρέπει να είμαστε χαλαροί. Μερικοί άνθρωποι θα μας αγαπήσουν, μερικοί άνθρωποι θα μας μισούν. Πραγματικά δεν με ενοχλεί”.

IRINA_SHAYK

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση