Survivor: Αλλάζει ώρα λόγω «8 λέξεων» (pic & vids)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 18:00 Survivor: Αλλάζει ώρα λόγω «8 λέξεων» (pic & vids)

Το Survivor οδεύει προς αλλαγή ώρας, λόγω των εξελίξεων που υπάρχουν με το σίριαλ «8 λέξεις» και τον Ανδρέα Γεωργίου.

Αλλάζει η ώρα του Survivor στον ΣΚΑΙ το επόμενο διάστημα, μετά τις εξελίξεις που υπάρχουν με τον Ανδρέα Γεωργίου και το σίριαλ «8 λέξεις» που προβάλλεται νωρίτερα από το κανάλι του Φαλήρου.

Αυτό τουλάχιστον ειπώθηκε στην εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα», όπου αποκαλύφθηκε ένα ντόμινο που θα υπάρξει στο πρόγραμμα χάρη στη συμφωνία του επιτυχημένου σκηνοθέτη με το Mega.

Το ντόμινο

Στον ΣΚΑΙ, όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, δεν άρεσε καθόλου αυτή η εξέλιξη και επιχείρησαν να λήξουν νωρίτερα την συνεργασία τους με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Ωστόσο κρίθηκε πως κάτι τέτοιο θα ήταν ασύμφορο οικονομικά, καθώς υπήρχαν ισχυρές ρήτρες στην συμφωνία των δύο πλευρών.

Έτσι αποφασίστηκε οι «8 λέξεις» αντί να φτάσουν τα 390 επεισόδια, να πέσουν στα 250, ενώ κάθε επεισόδιο θα ολοκληρώνεται και πιο γρήγορα. Αντί για τις 22:15 στις 22:00, με αποτέλεσμα το Survivor θα ξεκινάει 15 λεπτά νωρίτερα. Κάτι που φαίνεται οτι αποτελούσε και επιθυμία του κοινού.

Η νέα είσοδος

Στο νέο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί σήμερα, θα έχουμε την είσοδο ακόμα μίας παίκτριας, η οποία όλα δείχνουν οτι είναι η Ελίζαμπεθ Ελέζι. Αρχικά ο προγραμματισμός ήταν να μπει πριν μία εβδομάδα στο παιχνίδι, όμως λόγω κάποιων μικροπροβλημάτων, η είσοδός της πήρε παράταση για μερικές μέρες και θα την δούμε την Κυριακή. 

Από εκεί και πέρα, από το trailer μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς πως για ακόμα ένα επεισόδιο είχαμε εντάσεις. H Kάτια Ταραμπάνκο παρουσιάζεται απολογητική για την απόδοσή της σε ένα αγώνισμα, ενώ την ίδια ώρα ο συμπαίκτης της Περικλής Κονδυλάτος φαίνεται να λυγίζει και να βάζει τα κλάματα. Μάλιστα, ακούγεται να λέει: «απαράδεκτο, αδιανόητο» για κάτι που προφανώς έγινε στο παιχνίδι.

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση