Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τζένη Μπαλατσινού: Εξιτήριο από το μαιευτήριο - Οι πρώτες φωτό του Κικίλια με τον γιο του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 19:52 Τζένη Μπαλατσινού: Εξιτήριο από το μαιευτήριο - Οι πρώτες φωτό του Κικίλια με τον γιο του

Στο σπίτι με το μωρό τους βρίσκονται πλέον η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας οι οποίοι αναχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης από το μαιευτήριο όπου η σύζυγος του υπουργού Υγείας έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο σημείο βρέθηκαν φωτογράφοι προκειμένου να απαθανατίσουν την έξοδο του ζευγαριού το οποίο τηρώντας τα μέτρα για τον κορονοϊό έφυγε από το Ιασώ φορώντας μάσκες, με τον Βασίλη Κικίλια να κρατά το port-bebe με τον νεογέννητο γιο του.

Το ζευγάρι πόζαρε ευτυχισμένο στις κάμερες ενώ και οι δύο ήταν ντυμένοι απλά, φορώντας τζιν. Τις εντυπώσεις έκλεψε η Τζένη Μπαλατσινού της οποίας η σιλουέτα ήταν ιδιαίτερα κομψή, παρότι γέννησε πριν από μερικές μόνο ημέρες.

Ο Κικίλιας junior που γεννήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων, είναι το πρώτο παιδί του υπουργού Υγείας και το τέταρτο της Τζένης Μπαλατσινού η οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες και έναν γιο από τον προηγούμενο γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Οι πρώτες εικόνες έξω από το μαιευτήριο:
Κικίλιας - Μπαλατσινού
Κικίλιας - Μπαλατσινού
Κικίλιας - Μπαλατσινού
Τζένη Μπαλατσινού: Μας δείχνει το φορμάκι του γιου της - Kikilias junior 1

Νωρίτερα σήμερα, η Τζένη Μπαλατσινού έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία αφορά τον νεογέννητο γιο της.
Πιο αναλυτικά, η ίδια ανήρτησε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζει το φορμάκι του μικρού που γράφει: "Κικίλιας Τζούνιορ 1". "Καλημέρα! Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για την φανέλα!", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τζένη Μπαλατσινού.

Κικίλιας junior
πηγή: thetoc.gr