Survivor: "Δεν είχα ποτέ σκοπό να κάτσω μέχρι το τέλος, μπήκα για να βοηθήσω την οικογένειά μου"

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 13:30 Survivor: "Δεν είχα ποτέ σκοπό να κάτσω μέχρι το τέλος, μπήκα για να βοηθήσω την οικογένειά μου"

Η Ξένια, η τραγουδίστρια των REC είχε πάρει μέρος στο Survivor το 2018.

Η Ξένια, η τραγουδίστρια των REC είχε πάρει μέρος στο Survivor το 2018 και φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου σχολίασε γενικότερα και όσα συμβάινουν στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης.

"Αυτό που προέκυψε τώρα με την Κάτια το έζησα κι εγώ. Αναγκάστηκα να τρέχω με το μαγιό, επειδή είχα χάσει πάρα πολλά κιλά, είχε μεγαλώσει το σορτσάκι μου και μου έφευγε. Είχα ζητήσει από την παραγωγή να μου το μικρύνουν, δεν το έκαναν ποτέ. Το σορτσάκι ήταν συνέχεια βρεγμένο, μου πάγωνε την κοιλιά και είχα τεράστιους πόνους. Αυτό που δεν καταλαβαίνω και τώρα με την Κάτια και με εμένα γιατί βγαίνουν αυτά τα σεξιστικά σχόλια. Από τη στιγμή που δεν φοράει σουτιέν, σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος.

Δεν μπαίνουν στη θέση μας να καταλάβουν ότι δεν είμαστε διακοπές στον Άγιο Δομίνικο. Είναι πολύ δύσκολο.

Το μοντάζ δε με βοήθησε, βγήκα με πολύ λάθος τρόπο προς τα έξω. Δεν είχα ποτέ στόχο να κάτσω μέχρι το τέλος στο Survivor. Ήθελα να κάτσω ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να βοηθήσω την οικογένειά μου. Πήρα πάρα πολλά χρήματα. Ό,τι πρόβλημα είχα έφυγε.

Στο Survivor ξεχωρίζω την Κάτια. Είναι πολύ ιδιαίτερο κορίτσι κι έχει καταγωγή από τη χώρα που είμαι κι εγώ. Ευχομαι οι διάσημοι να ξεκινήσουν να πιστεύουν λίγο στον εαυτό τους, γιατί δεν έχει να κάνει με την ηλικία η νίκη, πρέπει να βάλεις την ψυχή σου.

Έζησα και τους δύο παρουσιαστές του Survivor, είναι τελείως διαφορετικοί άνθρωποι.", σχολίασε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Πηγή faysbook.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση