Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο και τα πρόσωπα που δέχτηκαν πρόταση για το reality

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 16:56 Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο και τα πρόσωπα που δέχτηκαν πρόταση για το reality

Αυτά είναι τα νέα ονόματα που δέχτηκαν πρόταση για το reality μετά την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο και τα νέα δεδομένα στο παιχνίδι.

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε από το Survivor μετά από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά. Μιλώντας στο Love It και την Μάρτζυ Λαζάρου, η Κάτια Ταραμπάνκο αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Η αλήθεια είναι ότι μάλλον με εγκατέλειψε το κορμί μου. Έδωσα το 100% από την αρχή και μάλλον αυτό ήταν το λάθος, γιατί μου έφυγε η ενέργεια πάρα πολύ γρήγορα.

Δεν είχα κανένα πρόβλημα, έκανα και τις εξετάσεις, απλά οι συνθήκες είναι όντως Survivor. Στεναχωρήθηκα που έφυγα γιατί πίστευα ότι θα αντέξω παραπάνω».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην στρατηγική: «Δεν γίνεται να μην έχεις στρατηγική σε ένα παιχνίδι. Φαίνεται πως έκανα κάποιο τεράστιο λάθος για να έχω 8 άτομα εναντίον μου. Με την Ελίζαμπεθ τα λέγαμε μια χαρά. Χάρηκα που ήταν μια δυνατή παίκτρια. Αρχηγός δεν το έπαιξα πουθενά και σε κανέναν».

Μετά την αποχώρηση της Ταραμπάνκο και το ανακάτεμα της τράπουλας και το νέο μοίρασμα των ομάδων που ακολούθησε, το παιχνίδι ξεκινάει από την αρχή. Στην πρώτη μάχη των κόκκινων και των μπλε νικητές στέφθηκαν οι μπλε κερδίζοντας την πολυπόθητη ασυλία.

Τρεις νέες παίκτες αναμένεται να μπουν σύντομα στις ομάδες. Ο λόγος για τον Ηλία Μπόγδανο, τη Βαλέρια Χοψονίδου και μία (πρώην) μαχήτρια που ακόμα το όνομά της δεν είναι γνωστό. Ωστόσο, οι προσθήκες φαίνεται πως δεν θα σταματήσουν εδώ…

Το πρωί της Τρίτης, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε στο “Πρωινό” ότι δύο νέα πρόσωπα δέχθηκαν πρόταση. Ο λόγος για τον Γιάννη Μαρακάκη, που αρνήθηκε την πρόταση και τον αδερφό της Κατερίνας Δαλάκα, Κώστα.

Πηγή: newsit.gr