Συγκλονίζει η Μαίρη Συνατσάκη: "Έχω πέσει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 22:44 Συγκλονίζει η Μαίρη Συνατσάκη: "Έχω πέσει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης"

Η παρουσιάστρια θέλησε να μιλήσει για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει δεχθεί, αποκαλύπτοντας ότι το πρώτο περιστατικό της συνέβη όταν ήταν 7 ετών.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Μαίρη Συνατσάκη την Τετάρτη 20/1, με αφορμή τις καταγγελίες που έκανε η χρυσή Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση που είχε δεχθεί στο παρελθόν.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια και influncer αποκάλυψε πως έχει βρεθεί και ίδια σε αυτή τη θέση, αποκαλύπτοντας ότι έχει πέσει θέμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές, με το τελευταίο περιστατικό να λαμβάνει χώρα τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη προχώρησε στην εν λόγω αποκάλυψη μέσα από το νέο βίντεο στο κανάλι της στο Youtube.

"Εγώ προσωπικά έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη ζωή μου. Κάθε φορά που θέλω να μιλήσω σε κάποιον δικό μου άνθρωπο γι’ αυτό, αναγνωρίζω πάρα πολλά από τα στοιχεία που διάβασα. Θέλω να το υποτιμήσω, θέλω να πω ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο κάτι άλλο που έχει συμβεί κάπου αλλού, ότι δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρη ότι αυτό ήταν αλλά μήπως ήταν και γι’ αυτό το συζητάω", δήλωσε.

Ενώ συμπλήρωσε: "Το πρώτο σκηνικό έγινε όταν ήμουν 7 ή 8 χρονών και το άλλο όταν έγινε 17. Θυμήθηκα αυτά τα περιστατικά πολλά χρόνια αργότερα και αφού είχα ξεκινήσει από τα 19 μου ψυχοθεραπεία, το θυμήθηκα σαν έκλαμψη, έσκασε κάποια στιγμή στο μυαλό μου ως πληροφορία σε ένα ψυχοθεραπευτικό session που είχα κάνει και μιλάγαμε για αυτά τα πράγματα και το θυμήθηκα τότε", είπε χαρακτηριστικά.

"Το τελευταίο περιστατικό που μου συνέβη ήταν τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε και χαίρομαι που τη στιγμή που συνέβη σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα δύο ανθρώπους να τους το πω", είπε.

Δείτε την εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη στο 18ο λεπτό του βίντεο:

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση