Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor Spoiler: Άγριος καβγάς στους Διάσημους - Βρισιές και επέμβαση της παραγωγής [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 22:44 Survivor Spoiler: Άγριος καβγάς στους Διάσημους - Βρισιές και επέμβαση της παραγωγής [Βίντεο]

Εκτός ελέγχου η κατάσταση μετά το συμβούλιο του νησιού - Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Survivor

Εκρηκτικό είναι το κλίμα στις τάξεις των παικτών του Survivor, όπως φάνηκε από όσα έγιναν στο τελευταίο αγώνισμα και το συμβούλιο του νησιού.

Την Τετάρτη αποχώρησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, κατόπιν υπόδειξης της πιο δημοφιλούς παίκτριας για αυτή την εβδομάδα, Ανθής Σαλαγκούδη η οποία κατάφερε και έσωσε τον συμπαίκτη της και φίλο της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Περικλή Κονδυλάτο.

Ο τελευταίος πριν το συμβούλιο αναφέρθηκε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς στον Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο, αφού τον πρώτο τον χαρακτήρισε "διαβολικό" και τον δεύτερο "ανθρωποειδές" και "σαλτιμπάγκο", καθώς ισχυρίζεται ότι αυτοί οι δύο μεθόδευσαν την ανάδειξή του και της Ανθής σε υποψήφιους προς αποχώρηση.

"Άγριος τσακωμός - Επενέβη η παραγωγή για να μην πιαστούν στα χέρια"

Μετά το εν λόγω συμβούλιο, φαίνεται πως αγρίεψαν τα πράγματα, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1, ξέσπασε άγριος καβγάς ανάμεσα στους Διάσημους".

"Μαθαίνω ότι διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλλους μετά την ψηφοφορία και την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, όλοι εναντίον όλων. Παραλίγο να υπάρξει χειροδικία που τελικά απετράπη την τελευταία στιγμή.

Απείλησαν τον Περικλή Κονδυλάτο και την Ανθή Σαλαγκούδη ότι δεν πρόκειται να τους ξαναδώσουν φαγητό οι κόκκινοι. Παρενέβη κάπου εκεί ο Γιώργος Λιανός και ηρέμησαν τα πνεύματα. Ειπώθηκαν κουβέντες που δεν ξέρω αν θα τις δούμε γιατί δεν μπορούν να μεταδοθούν από την τηλεόραση", ανέφερε ο Αλέξης Μίχας.

Και στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open υπήρξε αναφορά για ένταση, η οποία ήταν μεταξύ του Περικλή Κονδυλάτου και του Τριαντάφυλλου. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος ζήτησε τη βοήθεια της παραγωγής, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Η αλήθεια είναι ότι η συμπεριφορά του Περικλή προς την Κάτια αρχικά και στη συνέχεια προς τον Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο, έχει εξαγριώσει τους συμπαίκτες του, αφού τον ακούν στα συμβούλια να επιτίθεται με βαρείς χαρακτηρισμούς και να μιλά υποτιμητικά για παίκτες της ομάδας του.

Ο ίδιος ο Γιώργος σχολίασε ότι "γελάει" με όσα λέει ο Περικλής, ότι αυτός ώθησε τους "κόκκινους" να τον ψηφίσουν, ενώ τον αποκάλεσε και ξένο σώμα για την ομάδα, αφού ούτε στην καλύβα συνεισφέρει ούτε στα αγωνίσματα ενθαρρύνει την ομάδα για τη νίκη.

Το σίγουρο είναι ότι τα επόμενα επεισόδια αναμένονται με ενδιαφέρον, αφού όλα είναι σε τεντωμένο σκοινί.

πηγή: thetoc.gr