Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor: Ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη ξεσπά μετά τον σάλο με την ψηφοφορία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 11:51 Survivor: Ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη ξεσπά μετά τον σάλο με την ψηφοφορία

Ο πρώην υφυπουργός πατέρας της παίκτριας του Survivor Ανθής Σαλαγκούδη, κάνει ένα καυστικό σχόλιο για όσα γράφονται για την κόρη του .

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού Survivor, αλλά όχι για καλό.

Αν και η ίδια δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά αγωνιστικά, αναδείχτηκε η πιο δημοφιλής παίκτρια της εβδομάδας από το τηλεοπτικό κοινό. Κάτι που εξέπληξε ακόμα και την ίδια.

Από εκείνη τη στιγμή, ξέσπασε ένα κύμα αντιδράσεων στα social media, με πλήθος τηλεθεατών να καταγγέλλουν στημένο αποτέλεσμα για να παραμείνει η παίκτρια στο ριάλιτι επιβίωσης.

Κάποιοι έκαναν λόγο για "τον πρώτο διορισμό σε ριάλιτι" ενώ τα memes κατέκλυσαν το διαδίκτυο.

Το σχόλιο του πατέρα της Ανθής Σαλαγκούδη

Ο Γιώργος Σαλαγκούδης, πρώην υφυπουργός και πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη απάντησε στην εφημερίδα "On Time" για όλα όσα ακούγονται για την κόρη του:

Θέλουμε να μας μιλήσετε για την Ανθή Σαλαγκούδη, γιατί έχει ανοιχτεί πόλεμος προς το πρόσωπό της;

Ο πρώην υφυπουργός που ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του αρκέστηκε να πει:

"Καταρχάς, να σας πω ότι εγώ έχω συνηθίσει από αυτά. Είκοσι χρόνια, τώρα, τα έχω συνηθίσει και δεν με αγγίζουν. Να είστε καλά, καλό απόγευμα".

Ανησυχία για την υγεία της Άννας Μαρία Βέλλη – Συναγερμός στην παραγωγή

Tην ίδια ώρα, φαίνεται πως στο Survivor έχει προκύψει θέμα με την Άννα Μαρία Βέλλη με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης να ανησυχεί για την υγεία της.

Μετά την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο την οποία εγκατέλειψε το σώμα της, οι πληροφορίες από Άγιο Δομίνικο θέλουν την παραγωγή του Survivor 4 να έχει ανησυχίες για την Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία έχει χάσει πολλά κιλά. Η παίκτρια ήταν ήδη πολύ λεπτή μπαίνοντας στο ριάλιτι, ωστόσο 4 εβδομάδες αργότερα έχει γίνει ασθενική.

Βέβαια η ίδια είναι καλά και μάλιστα από τότε που άλλαξε ομάδα και πήγε στους μπλε, φέρνει και αρκετές νίκες. Και το γεγονός ότι εκεί τρώει καλύτερα, την έχει βοηθήσει.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η παραγωγή δεν έχει τα μάτια της πάνω της, καθώς δεν θέλει να έχει τα ίδια με την Κάτια και χάσει ακόμα μια παίκτρια λόγω της εξάντλησης.

Το καλό με την Άννα Μαρία είναι ότι έφυγε από τους Κόκκινους που δεν έχουν φάει τόσο καιρό – και δεν ξέρουμε και πότε θα φάνε – και έτσι έχει πάρει τα πάνω της.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η παραγωγή είναι σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο, καθώς προφανώς πάνω από όλα μετράει η υγεία των παικτών.7

Πηγή: thetoc,gr