Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor: Αυτός είναι σύντροφος της Άννας Μαρία Βέλλη [Εικόνα]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 22:12 Survivor: Αυτός είναι σύντροφος της Άννας Μαρία Βέλλη [Εικόνα]

Η ρομαντική ιστορία της επανασύνδεσης της παίκτριας του Survivor Άννας Μαρίας Βέλλη με τον πρώτο της έρωτα

Μπορεί η Άννα Μαρία Βέλλη να αγωνίζεται στο Survivor στην άλλη άκρη της γης, όμως εδώ στην Ελλάδα παρακολουθεί ανελλιπώς τις προσπάθειές της ο σύντροφός της. Όπως αποκάλυψε το περιοδικό "OK", η Άννα Μαρία Βελλή είναι ερωτευμένη με τον 32χρονο Αρκάδιο Σβολάκη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού, ο νέος έρωτας της γνωστής ηθοποιού και Youtuber δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz, καθώς δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως η Άννα Μαρία Βελλή προχώρησε μετά το χωρισμό της με τον τραγουδιστή Άρη Μακρή με τον οποίο είχε σχέση.

Ήταν ο παιδικός της έρωτας

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ηθοποιός και ο 32χρονος γνωρίστηκαν στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη, όπου φοιτούσαν και οι δύο και είχαν τότε σχέση. Μετά την αποφοίτησή τους, πήγαν και οι δύο στην Αθήνα για να σπουδάσουν, ο Αρκάδιος Σβολάκης στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και η Άννα Μαρία Βελλή σε σχολή υποκριτικής.

Η σχέση τους διατηρήθηκε και στην Αθήνα, με το ζευγάρι μάλιστα να μένει μαζί για έξι χρόνια έως το 2014 όταν και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σήμερα το ζευγάρι είναι ξανά μαζί και ο 32χρονος περιμένει την σύντροφό του να γυρίσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ανησυχία για την υγεία της

Ωστόσο τα πράγματα δεν φαίνεται να εξελίσσονται καλά στο Survivor για την Άννα Μαρία Βέλλη, καθώς έχει προκύψει θέμα με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης να ανησυχεί για την υγεία της Άννας Μαρία Βέλλη.

Άννα Μαρία Βέλλη Survivor

Μετά την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο την οποία εγκατέλειψε το σώμα της, οι πληροφορίες από Άγιο Δομίνικο θέλουν την παραγωγή του Survivor 4 να έχει ανησυχίες για την Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία έχει χάσει πολλά κιλά. Η παίκτρια ήταν ήδη πολύ λεπτή μπαίνοντας στο ριάλιτι, ωστόσο 4 εβδομάδες αργότερα έχει γίνει ασθενική.

Άννα Μαρία Βέλλη Survivor

Βέβαια η ίδια είναι καλά και μάλιστα από τότε που άλλαξε ομάδα και πήγε στους μπλε, φέρνει και αρκετές νίκες. Και το γεγονός ότι εκεί τρώει καλύτερα, την έχει βοηθήσει. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η παραγωγή δεν έχει τα μάτια της πάνω της, καθώς δεν θέλει να έχει τα ίδια με την Κάτια και χάσει ακόμα μια παίκτρια λόγω της εξάντλησης.

Άννα Μαρία Βέλλη Survivor

Το καλό με την Άννα Μαρία είναι ότι έφυγε από τους Κόκκινους που δεν έχουν φάει τόσο καιρό – και δεν ξέρουμε και πότε θα φάνε – και έτσι έχει πάρει τα πάνω της. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η παραγωγή είναι σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο, καθώς προφανώς πάνω από όλα μετράει η υγεία των παικτών.

πηγή:thetoc.gr