Γιώργος Λιανός: Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η πανέμορφη σύντροφός του [Εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 17:46 Γιώργος Λιανός: Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η πανέμορφη σύντροφός του [Εικόνες]

Ποια είναι η κούκλα σύντροφος του Γιώργου Λιανού, ο οποίος θα αποκτήσει σύντομα το τέταρτο παιδί του.

Μπορεί ο Γιώργος Λιανός να βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά από τη σύντροφό του για τις ανάγκες του Survivor, ωστόσο το μυαλό του είναι στην εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Καραλέξη, που σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η είδηση παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό καθώς το ζευγάρι δεν επιθυμεί να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή, όμως όπως ανακοίνωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου στον αέρα του Happy Day η σύντροφος του Γιώργου Λιανού είναι πράγματι έγκυος και μάλιστα διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

λιανος

Την πρώτη φωτογραφία της συντρόφου του τη δημοσίευσε ο ίδιος στα social media από το ταξίδι τους στο Βιετνάμ, δείχνοντας σε όλους ότι έχει πέράσει σε νέα φάση στα προσωπικά του.

λιανοσ

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση τον Σεπτέμβριο του 2018 στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα.

λιανος

Πριν από ένα χρόνο, ο Λιανός είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποκτήσει σύντομα ένα παιδί, τόσο βιολογικά όσο και μέσω της υιοθεσίας.

λιανος

Η σύντροφος του Γιώργου Λιανού δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz και ενώ τους έχουμε δει μαζί άλλες δυο φορές, εκείνη στέκεται διακριτικά στο πλευρό του.

Η πρώην σύζυγος και τα τρία παιδιά

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο γνωστός παρουσιαστής έχει ήδη τρία παιδιά, τον 8χρονο Κωνσταντίνο, τον 7χρονο Ιάσονα και τη 10χρονη Αριάνα. από την Ανθή Ανδροτσάκη, με την οποία παντρεύτηκαν το 2009 και χώρισαν το 2017.

λιανος
λιανος
Προσαρμοσμένη αναζήτηση