Φαίη Κοκκινοπούλου: Με τη Ζέτα χωρίς αστερίσκους – Θιγόμενος ο Κιμούλης, γελάνε τα καμαρίνια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 11:36 Φαίη Κοκκινοπούλου: Με τη Ζέτα χωρίς αστερίσκους – Θιγόμενος ο Κιμούλης, γελάνε τα καμαρίνια

Θέση υπέρ της Ζέτας Δούκα για όσα κατήγγειλε σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη πήρε άλλη μια ηθοποιός: η Φαίη Κοκκινοπούλου.

Μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, η Φαίη Κοκκινοπούλου ξεκάθαρα στηρίζει τα όσα είπε η Ζέτα Δούκα, που πριν από μερικές μέρες κατηγόρησε τον Γιώργο Κιμούλη για σωματική και ψυχολογική βία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο θέατρο.

Η πρώτη αντίδραση από τη Φαίη Κοκκινοπούλου ήρθε λίγο αφού η Ζέτα Δούκα είχε κάνει την εξομολόγησή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αλλά και την πρώτη αντίδραση από τον Γιώργο Κιμούλη που έκανε γνωστό ότι προσφεύγει στη Δικαιοσύνη.

«Με μήνυση στη Ζέτα Δούκα απάντησε ο θιγόμενος Κιμούλης.

Ο θιγόμενος Γιώργος Κιμούλης. Αυτό θα πει θράσος. Γελάνε τα καμαρίνια, οι κουίντες και τα θεατρικά σανίδια», έγραψε η Φαίη Κοκκινοπούλου.

Πριν από μερικές ώρες, έκανε άλλη μια ανάρτηση, θέλοντας να υπερασπιστεί το χώρο του θεάτρου. Ξεκαθάρισε μάλιστα πως είναι η τελευταία φορά που γράφει για το θέμα. Ο τρόπος που κλείνει την ανάρτησή της είναι χαρακτηριστικός της στάσης της.

Τονίζοντας ότι είναι η φύση της δουλειάς τέτοια που ένας ηθοποιός πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στον συνάδελφό του, σημείωσε ότι «σε μια δουλειά είναι αναμενόμενο να υπάρχουν μικροεντάσεις, παρεξηγήσεις, έρωτες, πάθη, κακές αλλά και ανεπανάληπτα όμορφες στιγμές» γιατί «η τέχνη δεν μπορεί να υπάρξει μέσα από την αποστείρωση».

«Ο κόσμος του θεάτρου δεν είναι βρώμικος και δεν μου αρέσει να περνά αυτή η εικόνα προς τα έξω. Γιατί δεν είναι αληθής. Θα έλεγα μάλιστα, ότι στο σύνολό του, είναι πολύ καλύτερος από ότι ο μέσος όρος της κοινωνίας. Εκτός από ΜΙΑ περίπτωση. Έχουν περάσει 30 χρόνια και ακόμα ανατριχιάζω και θυμώνω όταν τη σκέφτομαι. «Με τη Ζέτα» ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους» καταλήγει η Φαίη Κοκκινοπούλου.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση