Τανιμανίδης - Μπόμπα: Αποκάλυψαν το φύλο των μωρών - Η ιδιαίτερη έκπληξη [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 10:07 Τανιμανίδης - Μπόμπα: Αποκάλυψαν το φύλο των μωρών - Η ιδιαίτερη έκπληξη [βίντεο]

Με ένα πολύ γλυκό βίντεο, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψαν το φύλο των μωρών που περιμένουν!

Με ένα πολύ γλυκό βίντεο, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψαν το φύλο των μωρών που περιμένουν!

Το ζευγάρι, που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2018, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγο καιρό οι δυο τους θα κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα μωρά τους.

Λίγο πριν από τις γιορτές, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψαν ότι θα γίνουν γονείς και χθες αποκάλυψαν το φύλο των διδύμων.

Οι δυο τους επέλεξαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς της φίλους τη στιγμή που έμαθαν και εκείνοι το φύλο των μωρών και στο βίντεο φαίνεται να σπάνε μπαλόνια τα οποία ανάλογα με το χρώμα των κομφετί το αποκαλύπτουν. Πρώτα η Χριστίνα Μπόμπα έσπασε το ένα μπαλόνι, το οποίο "έδειξε" ότι θα κάνουν κορίτσι, ενώ ίδιο ήταν το αποτέλεσμα και από το μπαλόνι που έσπασε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Φανερά συγκινημένοι αγκαλιάστηκαν και ξέσπασαν σε κλάματα χαράς.

"Μάθαμε τα φύλα των μωρών μας… και είμαστε τρισευτυχισμένοι! Πριν λίγες μέρες ο γιατρός μας μας έδωσε έναν κλειστό φάκελο που πήγε απευθείας στους αγαπημένους μας φίλους που μας ετοίμασαν αυτήν την υπέροχη έκπληξη στο σπίτι μας (λιγότεροι από 9)! Ανυπομονούμε για τη διπλή ευλογία που έρχεται και θέλαμε αυτήν την οικογενειακή μας στιγμή να τη μοιραστούμε με την ευρύτερη οικογένειά μας… εσάς!", έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στην ανάρτησή της.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Πηγή: thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση