Άκης Πετρετζίκης: Ποιο είναι το φύλο του μωρού του - Αυτή είναι η σύντροφός του [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2021 15:43 Άκης Πετρετζίκης: Ποιο είναι το φύλο του μωρού του - Αυτή είναι η σύντροφός του [εικόνες]
Τα νέα της εγκυμοσύνης της συντρόφου του διάσημου σεφ έγιναν γνωστά το απόγευμα του Σαββάτου και λίγο αργότερα το επιβεβαίωσε και ο ίδιος με τον... δικό του τρόπο.

Πατέρας ετοιμάζεται να γίνει ο δημοφιλής σεφ Άκης Πετρετζίκης, με τα χαρμόσυνα νέα να κάνουν απο χθες το γύρο των social media.

Την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης έκανε η χθες η γνωστή Instagrammer "Soula Glamorous”, αλλά και η εφημερίδα Real News.

Η influencer που συχνά επιβεβαιώνεται μέσα από τα λεγόμενα της, δημοσίευσε ένα story στο οποίο ανέφερει πως η σύντροφος του Άκη Πετρετζίκη, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Συγκεκριμένα έγραψε:

"Επίσης να ευχηθούμε ένα πόνο στη σύντροφο Άκη Πετρετζίκη και στον ίδιο".

Πετρετζίκης μωρο

Ωστόσο, τα νέα της εγκυμοσύνης της συντρόφου του έγιναν γνωστά, και λίγο αργότερα το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο σεφ με τον δικό του τρόπο μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ακης Πετρετζίκης, έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με ένα παιδάκι που κρατάει μια πίτσα γράφοντας: "Loading", δηλαδή: "Φορτώνει".

Πετρετζίκης μωρο

Η εκπομπή "Έλα Χαμογέλα”, αποκάλυψε ότι η αγαπημένη του Άκη Πετρετζίκη είναι νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, ονομάζεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, και αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media

Μάλιστα το ζευγάρι, πριν από λίγο καιρό έψαχνε διαμέρισμα στη Γλυφάδα για να στεγάσει τον έρωτά του, αλλά και την οικογένειά του που σε λίγους μήνες θα μεγαλώσει. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σεφ περιμένει αγόρι.

Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση