Η Έμιλυ Ρατακόφσκι φωτογραφίζεται γυμνή στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 15:49 Η Έμιλυ Ρατακόφσκι φωτογραφίζεται γυμνή στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μία από τις πιο μαγικές που διανύει μία γυναίκα στη ζωή της. Ένας άνθρωπος μεγαλώνει μέσα της, το σώμα της αλλάζει και μία νέα καμπύλη στην περιοχή της κοιλιάς της σχηματίζεται.

Μία από τις celebrities που διανύει αυτή τη μαγική περίοδο είναι και η Emily Ratajkowsji. Το μοντέλο βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποφάσισε να μοιραστεί μερικές πολύ ιδιαίτερες φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ακολούθησε λοιπόν το παράδειγμα των Demi Moore (1991), Cindy Crawford (1999), Monica Bellucci (2004), Claudia Schiffer (2010) και άλλως γυναικών που αποφάσισαν να φωτογραφηθούν γυμνές σε περίοδο εγκυμοσύνης. Συγκεκριμένα, η Emily Ratajkowsji δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες που είναι γυμνή και δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της. Όπως έγραψε η ίδια στη λεζάντα, οι εν λόγω φωτογραφίες είναι τραβηγμένες τη 33η εβδομάδας της κύησης.

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους followers της

Πηγή: harpersbazaar.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση