Πέτρος Φιλιππίδης: Εγκαταλείπει την Αθήνα και μετακομίζει στην επαρχία;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 12:03 Πέτρος Φιλιππίδης: Εγκαταλείπει την Αθήνα και μετακομίζει στην επαρχία; (φωτο intime)

Πού σκοπεύει να μείνει ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης το επόμενο διάστημα; Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Πληροφορίες και δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι του στην Αθήνα και να μετακομίσει στην περιφέρεια με την οικογένειά του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο ηθοποιός λέγεται ότι σκοπεύει να ζήσει μόνιμα σε σπίτι που διαθέτει σε χωριό στην περιοχή των Ιωαννίνων.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης επιθυμεί να μετακομίσει, μετά και από την περιπέτεια υγείας του.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες ο γνωστός ηθοποιός είχε εισαχθεί στον νοσοκομείο. Η οικογένειά του σε ανακοίνωσή της είχε αναφέρει:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε. Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη».

Πηγές: Open, newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση