Δημήτρης Μοθωναίος: Κύμα συμπαράστασης από την ελληνική showbiz

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 14:36 Δημήτρης Μοθωναίος: Κύμα συμπαράστασης από την ελληνική showbiz

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός χώρος με όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Μοθωναίος για τις τραυματικές εμπειρίες σεξουαλικής κακοποίησης που έχει βιώσει και τον έχουν σημαδέψει.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως βίωσε σεξουαλική κακοποίηση σε ηλικία 6 ετών από άνθρωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Με μια συνέντευξη – γροθιά στο στομάχι-, ο νεαρός ηθοποιός εξομολογήθηκε πως η κακοποιητική αυτή σχέση συνεχίστηκε για αρκετά χρόνια, αφού σαν παιδί δεν είχε μπορέσει να αντιληφθεί το κακό που γινόταν αλλά θεωρούσε πως ο άνθρωπος αυτός τον αγαπά.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο Δημήτρης Μοθωναίος, όταν το έμαθαν οι γονείς του προσπάθησαν να καταστήσουν το γεγονός ως μη γενόμενο.

Με τον ίδιο να έχει περάσει κάτι τόσο δύσκολο και επώδυνο δεν θα μπορούσε να μην συμπαρασταθεί σε όλους τους συναδέλφους του, που τις τελευταίες ημέρες έχουν μιλήσει δημόσια για παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις που έχουν βιώσει στον εργασιακό τους χώρο.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος παραδέχτηκε πως όλα αυτά τα γεγονότα διαμόρφωσαν σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξή του και την σεξουαλική του ταυτότητα, ενώ μίλησε για ακόμη μια κακοποιητική σχέση που ήρθε στη ζωή του μέσα από το χώρο της δουλειάς.

«Νομίζω ότι έκανα εγώ λάθος. Κουβαλάω πάνω μου την ενοχή όλων των ανθρώπων και δεν μου αντιστοιχεί» ήταν η φράση με την οποία έκλεισε η συνέντευξη του Δημήτρη Μοθωναίου ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα.

Αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξής του, αρκετοί ήταν οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, που έσπευσαν να τον συγχαρούν για το θάρρος του να βγει και να μιλήσει, αλλά και για να του εκφράσουν την αγάπη τους τονίζοντας πως πλέον δεν πρέπει να φοβάται για τίποτα αλλά ούτε και να νιώθει ενοχές.

Ανάμεσα σε αυτούς που έστειλαν τα μηνύματά τους στον ηθοποιό είναι οι: Τόνια Σωτηροπούλου, Μαίρη Συνατσάκη, Zετα Δούκα, Κατερίνα Τσάβαλου, Λένα Δροσάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Ευγενία Σαμαρά, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Μαριάννα Τουμασάτου καθώς και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία μιλώντας για το θέμα στην εκπομπή της ξέσπασε σε κλάματα.

Πηγή: in.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση