The Voice - Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Ιωάννα Γεωργακοπούλου - Κόρη γνωστών ηθοποιών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 13:34 The Voice - Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Ιωάννα Γεωργακοπούλου - Κόρη γνωστών ηθοποιών

Το Voice στον ΣΚΑΪ έφτασε στο τέλος του και μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Ιωάννα Γεωργακοπούλου.

Το Voice στον ΣΚΑΪ έφτασε στο τέλος του και μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Ιωάννα Γεωργακοπούλου.

Η Δούκισσα Νομικού πιο λαμπερή από ποτέ υποδέχθηκε τους τέσσερις coaches στην σκηνή μαζί με τα ταλέντα τους που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό.

Οι εννέα φιναλίστ χάρισαν μοναδικές ερμηνείες που ξεχώρισαν αλλά και συγκίνησαν τους coaches, οι οποίοι φυσικά ένιωσαν περήφανοι για τις επιλογές τους. Βέβαια στην σκηνή ανέβηκαν χαρίζοντας μοναδικές ερμηνείες τόσο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε ντουέτο με την Έλενα Παπαρίζου αλλά κι ο Πάνος Μουζουράκης με τον Σάκη Ρουβά που έδωσαν την δική τους ξεχωριστή νότα στην βραδιά, ανεβάζοντας την ένταση στα ύψη.

Οι τέσσερις που διεκδίκησαν το πολυπόθητο έπαθλο ήταν η Ειρήνη Περικλέους από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Αλεξάνδρα Σιετή κι η Ιωάννα Γεωργακοπούλου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου κι ο Νίκος Δαλάκας από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν κατάφερε να έχει κάποιον παίκτη στους τελικούς τέσσερις του The Voice.

Στην τελική δυάδα βρέθηκαν η Αλεξάνδρα Σιετή κι η Ιωάννα Γεωργακοπούλου. Μετά από τις συναρπαστικές τους ερμηνείες ο κόσμος έκρινε ότι αυτή που θα διεκδικήσει το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο είναι η Ιωάννα Γεωργακοπούλου.

 

 

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου είναι κόρη γνωστών ηθοποιών

Η 19χρονη παίκτρια είχε ξεχωρίσει από την πρώτη της εμφάνιση επί σκηνής, τόσο με την εντυπωσιακή φωνή της, όσο και με την προσωπική ιστορία της: πάσχει από τη νόσο του Stargardt, μια μορφή εκφύλισης της ωχράς κηλίδας που την κάνει να έχει προβλήματα με την όρασή της και να μην μπορεί να δει καθαρά.

Η Ιωάννα έχει μεγαλώσει σε μια καλλιτεχνική οικογένεια, αφού οι γονείς της είναι οι ηθοποιοί Λάζαρος Γεωργακόπουλος και Μαρία Κατσιαδάκη.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος έχει πολύ σημαντική θητεία στο θέατρο, ενώ έχει συμμετάσχει και σε τηλεοπτικές σειρές (Έτερος Εγώ, Ανατομία Ενός Εγκλήματος, Κόκκινος Κύκλος, Τελευταίοι Εγγονοί) και έχει ασχοληθεί και με τη σκηνοθεσία.

γεωργακοπουλος

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση