Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκτός εαυτού η Κοραλία Καράντη: Με κανιβαλίζετε για μέρες - Προσπαθώ να καταπιώ τον θυμό μου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 20:33 Εκτός εαυτού η Κοραλία Καράντη: Με κανιβαλίζετε για μέρες - Προσπαθώ να καταπιώ τον θυμό μου

"Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται", είπε οργισμένη η Κοραλία Καράντη.

Καταιγισμό αρνητικών σχολίων προκάλεσαν τα λεγόμενα της ηθοποιού Κοραλίας Καράντη, η οποία αυτή την εβδομάδα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, όπου μιλώντας για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης στο θέατρο, ανέφερε μεταξύ άλλων: "Το θέατρο δεν είναι αυτό το ατελείωτο σεξουαλικό αλισβερίσι. Το επάγγελμα βάλλεται σε τραγικό βαθμό".

Μια άστοχη αναφορά ωστόσο, στο bullying και στους αλλοδαπούς προκάλεσε τα περισσότερα αρνητικά σχόλια.

Συγκεκριμένα είπε: "Ανθρώπους που καταχρώνται την εξουσία τους συναντάει κανείς σε καθημερινή βάση στη ζωή - bullying μπορεί να σου κάνει και ο αλλοδαπός στα φανάρια, επειδή βλέπει ότι είσαι γυναίκα, και δεν πάει σε αυτόν που είναι άντρας, δίπλα του, έρχεται σε εσένα, και θέλει σώνει και ντε, να σου καθαρίσει το τζάμι και καμιά φορά σε απειλεί με το βλέμμα. Ο αλλοδαπός, ο τελευταίος στην κοινωνία!...".

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής αναφέρθηκαν οι συγκεκριμένες δηλώσεις της Κοραλίας Καράντη και ένα σχόλιο της ηθοποιού.

Οργισμένη, η Κοραλία Καράντη ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή, προκειμένου να εξηγήσει τα λεγόμενά της. "Μου χτυπάτε ένα πράγμα για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ η ίδια προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων. Αυτό που είπα είναι ότι η θέση της γυναίκας είναι τέτοια στην κοινωνία που ακόμα και ένας άνθρωπος που είναι αδικημένος, πονεμένος και στέκεται στο φανάρι μπορεί να ασκήσει bullying σε μια γυναίκα. Ευχαριστώ που μου δίνετε το βήμα για να ξεπεράσω την δειλία μου, τον φόβο που αισθάνονται και άλλοι άνθρωποι να πουν μια αντίθετη γνώμη. Νόμιζα ότι έχουμε δημοκρατία", είπε η Κοραλία Καράντη φανερά φορτισμένη, ενώ τόνισε ότι θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης κάθε γυναίκας που έχει πέσει θύμα και φτάσει στο δικαστήριο και ότι και η ίδια έχει υπάρξει θύμα.

"Όλες αυτές τις μέρες, από την προηγούμενη Πέμπτη που πήγα στην εκπομπή, προσπαθώ να καταλάβω και να καταπιώ τον θυμό και την αγανάκτηση μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται", τόνισε στη συνέχεια.

Η ηθοποιός μίλησε ακόμα για κανιβαλισμό από τα Μέσα Ενημέρωσης. "Όποιος δεν είναι κακοπροαίρετος και ακούσει προσεκτικά την εκπομπή εκείνη, την αναθεματισμένη που είχα την αφέλεια να πάω για να πω δυο λόγια για το επάγγελμά μου που βάλλεται αυτή τη στιγμή σε τραγικό βαθμό, θα καταλάβαινε τι ήθελα να πω. Είναι ολοφάνερο ότι δεν ήθελα να πω αυτό που μου καταλογίζουν" είπε η Κοραλία Καράντη ανεβάζοντας του τόνους.

πηγή: thetoc.gr