Εγκυος η Μέγκαν Μαρκλ - Για δεύτερη φορά μπαμπάς ο Πρίγκιπας Χάρι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 22:30 Εγκυος η Μέγκαν Μαρκλ - Για δεύτερη φορά μπαμπάς ο Πρίγκιπας Χάρι

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς, αφού η δούκισσα του Σάσεξ είναι έγκυος!

Το ζευγάρι ανακοίνωση τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του μέσω εκπροσώπου του. "Επιβεβαιώνουμε ότι ο Αρτσι θα γίνει μεγάλος αδελφός", αναφέρεται χαρακτηριστικά στη ανακοίνωση.

"Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι πολύ χαρούμενοι που περιμένουν το δεύτερο τους παιδί", τονίζεται στη συνέχεια.

Μέγκαν Μαρκλ: Η αποβολή τον περασμένο Ιούλιο - Η τεράστια απώλεια και ο πόνος

Υπενθυμίζεται ότι, η Μέγκαν Μάρκλ, έχει αποκαλύψει ότι είχε μια αποβολή τον περασμένο Ιούλιο, γράφοντας σε ένα άρθρο ότι αισθάνθηκε "αφόρητη θλίψη".

"Ήξερα, κρατώντας το πρώτο μου παιδί, ότι έχανα το δεύτερο", ανέφερε σε άρθρο της η Μέγκαν, όπου μίλησε για την απώλεια.

Εγραψε συγκεκριμένα:

"Ενα πρωινό του Ιουλίου, ένιωσα μια " δυνατή κράμπα" στην κοιλιά μου και ώρες αργότερα, βρέθηκα σε κρεβάτι νοσοκομείου όπου παρακολουθούσα την καρδιά του συζύγου μου να σπάει ενώ προσπαθούσε να μαζέψει τα σπασμένα κομμάτια μου".

"Αισθάνθηκα το ιδρωμένο χέρι του και το φίλησα. Ήταν μουσκεμένο από τα δάκρυά μας. Με το βλέμμα καρφωμένο στους ψυχρούς, λευκούς τοίχους, προσπάθησα να φανταστώ πώς θα μπορούσαμε να επουλώσουμε τις πληγές μας".

"Η απώλεια ενός παιδιού φέρνει μια σχεδόν αφόρητη θλίψη, την οποία βιώνουν πολλοί, αλλά λίγοι μιλούν για αυτήν", έγραψε.

"Μέσα στον πόνο της απώλειας μας, ο σύζυγός μου και εγώ ανακαλύψαμε ότι το 10 με 20% των γυναικών έχουν υποφέρει από αποβολή. Ωστόσο, παρά την εντυπωσιακή ομοιότητα αυτού του πόνου, η συζήτηση αυτή παραμένει ταμπού, γεμάτη με (αδικαιολόγητη) ) ντροπή και διαιώνιση ενός κύκλου μοναχικού πένθους" πρόσθεσε η Μέγκαν Μαρκλ σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

πηγή: thetoc.gr

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση