Νίκος Μουτσινάς: Στην ιδανική σχέση δεν χρειάζεται να κάνεις υποχωρήσεις, βάζεις όρια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 10:49 Νίκος Μουτσινάς: Στην ιδανική σχέση δεν χρειάζεται να κάνεις υποχωρήσεις, βάζεις όρια

Ο παρουσιαστής βρέθηκε με τον Θοδωρή Μαραντίνη στο «Σημείο Συνάντησης» και μίλησαν για όλα

Τετ α τετ στο «Σημείο Συνάντησης» βρέθηκαν χθες βράδυ ο Νίκος Μουτσινάς και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Με διάθεση χαλαρή ο παρουσιαστής και ο τραγουδιστής μίλησαν για τις ζωές του, πώς βιώνουν τον τελευταίο δύσκολο χρόνο και άλλα πολλά. Από την κουβέντα τους δεν έλειψε το χιούμορ αλλά και τα διαρκή πειράγματα. Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε ποια είναι η ιδανική σχέση για εκείνον αλλά και ποια εκπομπή θα ήθελε να κάνει.

«Με τα όρια τα πάω καλά… βάζω εντυπωσιακά όρια. Έχω ψυχολογικό με αυτό. Είμαι πολύ τέρας με αυτό το κομμάτι. Κάνω κάτι που δεν το καταλαβαίνει ο άλλος ότι το έχω σε όριο. Δεν μου αρέσει η τέχνη της οριοθέτησης. Πάω να καλύψω δικά μου ψυχολογικά. Νομίζω ότι θέλω να πιστεύω ότι η ιδανική σχέση είναι η σχέση, η οποία ρέει. Αυτό θέλω. Αυτή είναι η ιδανική σχέση και πιστεύω ότι υπάρχει. Αλήθεια ρε παιδί μου το πιστεύω ότι υπάρχει. Είναι πάρα πολύ γενικό… Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλές υποχωρήσεις. Δεν χρειάζεται να καταλάβεις πάντα τον άλλον. Θέλω να ρέει… Πιστεύω σε μια λέξη “ρέει”» εξομολογήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

 

Νίκος Μουτσινάς: Το θέατρο και η… επόμενη εκπομπή

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεχώρισε την αγαπημένη του έως τώρα εκπομπή στην τηλεόραση και αποκαλύπτει ποιο θα ήθελε να είναι το επόμενο βήμα του. «Εγώ που δεν κάνω ένα θέατρο έναν χρόνο, είμαι εντάξει. Το πιο σημαντικό είναι που μπόρεσα να ηρεμήσω. Επίσης καταλάβαμε τι ωραία που είναι να έχεις ελεύθερο χρόνο και να αναπνέεις. Το “Καλό Μεσημεράκι” ειλικρινά είναι η αγαπημένη μου. Και στο “Δέστες τους” μαγεία ήταν. Είναι σαν να φοράω τη στολή του δύτη. Είναι η βλακεία μου, έχω βρει ανθρώπους που μοιραζόμαστε τη βλακεία μου. Θα ήθελα να κάνω το Saturday Night Live… Αυτό θα ήταν το επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα».

 

 

Θοδωρής Μαραντίνης: Έχω δεχτεί bullying στη δουλειά μου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης από την πλευρά του μίλησε για τις δικές του εμπειρίες. «Προσωπικά έχω δεχτεί bullying στο κομμάτι της δουλειάς μου, ότι δεν θα έπρεπε να είναι η μπάντα αυτό που είναι. Αρχικά όταν μπήκα στον χώρο η προβολή και της δουλειάς μου και της προσωπικής μου ζωής ταυτόχρονα ήταν πολύ έντονη και σοκαρίστηκα με αυτό. Ξαφνικά όλος ο κόσμος μπορούσε να έχει άποψη για μένα, πώς είμαι, τι κάνω. Οπότε γενικά ήθελα έναν χρόνο μετάβασης να το καταλάβω και να ξεχωρίσω τι είναι κακοπροαίρετο και τι καλοπροαίρετο. Τα έχω βάλει σε μια τάξη, δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Έχει ειπωθεί ότι είμαι κοντός, ότι είμαι άφωνος. Δεν ασχολήθηκα με τέτοια πράγματα ποτέ. Με το κοντός δεν ασχολήθηκα ποτέ άλλωστε δεν θα ήθελα να γίνω μπασκετμπολίστας και δεν με ένοιαζε. Με κάποια ασχολήθηκα, κάποια με ενόχλησαν. Σίγουρα πρέπει να οριοθετηθούν αυτά. Τώρα με τα social media μπορεί ο καθένας να πει ό,τι του κατέβει. Άρχισε να με ενοχλεί όταν ήρθαν τα παιδιά μου στη ζωή ή όταν βγήκε το διαζύγιο. Όλη αυτή η παραφιλολογία όταν άρχισε να γίνεται πολύ έντονη και δεν ήξερα τα παιδιά μου πώς θα το πάρουν άρχισε να με ενοχλεί γιατί είναι άδικο».

 

 

Θ. Μαραντίνης: Μόνο το σεξ δεν αρκεί, όλα χρειάζονται

Την ιδανική σχέση για τον ίδιο με την σύντροφό του περιέγραψε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ξεχώρισε την καλή επικοινωνία ως την "κορωνίδα" για να υπάρξει επιτυχία στο συγκεκριμένο κομμάτι, ενώ παράλληλα ανέφερε και ό,τι τον ενοχλεί και θα μπορούσε να αποτελέσει λόγο απομάκρυνσης.

 

 

Πηγές: ΕΡΤ, protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση