Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κώστας Βουτσάς: Ντοκιμαντέρ για τον αιώνιο έφηβο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 14:43 Κώστας Βουτσάς: Ντοκιμαντέρ για τον αιώνιο έφηβο

O αιώνιος έφηβος, ο άνθρωπος που σκόρπιζε γενναιόδωρα το γέλιο και που όλοι τον θυμόμαστε με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του, ο Κώστας Βουτσάς, έμοιαζε με ανοιχτό βιβλίο.

Ήταν, όμως; Η κόρη του, Θεοδώρα Βουτσά, αποφάσισε να ρίξει φως στη ζωή του μεγάλου μας κωμικού. Το ντοκιμαντέρ, με τον προσωρινό τίτλο «For my dad», βρίσκεται στη διαδικασία του μοντάζ και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό υλικό, που θα συγκινήσει και θα αναδείξει άγνωστες πτυχές του αγαπημένου Κ. Βουτσά.

Δεν πρόκειται για ένα κλασικό ντοκιμαντέρ. Ουσιαστικά, παρακολουθεί αντίστροφα την πλούσια σε συγκινήσεις ζωή του, με βασικό σημείο αναφοράς τις ημέρες που ο ηθοποιός βρέθηκε στην εντατική. Η Θ. Βουτσά, η οποία πριν από λίγο καιρό μετακόμισε από την Ολλανδία, όπου ζούσε μόνιμα με την οικογένειά της, στη Σιγκαπούρη, αποφάσισε να πραγματοποιήσει το αφιέρωμα στον πατέρα της, όχι μόνο ως φόρο τιμής, αλλά και για να καλύψει μια βαθύτερη εσωτερική ανάγκη της. Εστιάζει στην απώλεια και στη σχέση πατέρα - κόρης, ενώ οι θεατές θα γνωρίσουν άγνωστες ιστορίες από την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του αξέχαστου Κώστα Βουτσά.

Διαβάστε το δημοσίευμα της Reallife:

Της Πολυξένης Καραμίχα,

Πηγή: enikos.gr