MasterChef Spoiler: Αυτά είναι τα δύο ζευγάρια - Ποιοι έχουν έρθει ήδη κοντά; [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 22:21 MasterChef Spoiler: Αυτά είναι τα δύο ζευγάρια - Ποιοι έχουν έρθει ήδη κοντά; [Βίντεο]

Μόλις ξεκίνησε η συμβίωση στο MasterChef και ήδη έχουν προκύψει ζευγάρια

Το MasterChef έχει περάσει στην τελική του φάση, με τους μάγειρες να έχουν μπει στο σπίτι και να υποβάλλονται ήδη στις πρώτες δοκιμασίες.

Μπορεί το ριάλιτι μαγειρικής να έχει χάσει έδαφος στη μάχη της τηλεθέασης, αφού το Survivor και οι "Άγριες Μέλισσες" μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού στην prime time ζώνη της τηλεόρασης, όμως η έξυπνη κίνηση του Star να προβάλλει ξανά το επεισόδιο λίγη ώρα μετά το... τέλος του, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να τα βλέπουν όλα...

Πάντως, στο MasterChef, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος έχουν ήδη προκύψει ζευγάρια, με παίκτες να έχουν έρθει αρκετά κοντά. Σύμφωνα με την εκπομπή "Ευτυχείτε" και το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, στο σπίτι του διαγωνισμού έχουν έρθει πολύ κοντά ο Διονύσης Σαρακίνης με την Ανούς Χεριμιάν και ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη Μαρία Λαζαρίδου.

"Ακόμα δεν μπήκαν στο σπίτι και μάθαμε δύο ζευγάρια. Το ένα λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη Μαρία Λαζαρίδου και το επόμενο ζευγάρι που φέρεται να έχει δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι του MasterChef είναι ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν. Λένε, λοιπόν, ότι είναι τα δύο ζευγάρια που θα δούμε να αναπτύσσονται στα επόμενα επεισόδια", είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Η συνέχεια στις οθόνες μας...

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση