Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημήτρης Μοθωναίος: Το σημείωμα στο αυτοκίνητό του μετά τη συγκλονιστική συνέντευξή του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 16:58 Δημήτρης Μοθωναίος: Το σημείωμα στο αυτοκίνητό του μετά τη συγκλονιστική συνέντευξή του

Ο ηθοποιός με τη συνέντευξη που έδωσε στη Φαίη Σκορδά καθήλωσε αλλά και συγκίνησε τους πάντες καθώς βίωσε την κακοποίηση στα 6 του χρόνια.

Σημείωμα στο αυτοκίνητό του βρήκε ο Δημήτρης Μοθωναίος και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο ηθοποιός που την προηγούμενη εβδομάδα με τη συνέντευξη που έδωσε στη Φαίη Σκορδά καθήλωσε αλλά και συγκίνησε τους πάντες με τις αποκαλύψεις του, δέχεται αδιάκοπα μηνύματα αγάπης.

Σήμερα, κάποιος από όσους είδαν την εξομολόγησή του για την κακοποίηση στα 6 του χρόνια , αποφάσισε να του στείλει λίγη από την αγάπη του αφήνοντας ένα σημείωμα πάνω στο αυτοκίνητό του που έγραφε, "Σήμερα σε αγάπησα περισσότερο. Είμαστε μαζί σου”.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος είχε κλείσει τη συγκλονιστική του συνέντευξη στο Πρωινό με τα παρακάτω λόγια

"Καθημερινά ξυπνάω και κάνω μία άσκηση, μια σειρά ασκήσεων με αναπνοές και επαναλαμβάνω στον εαυτό μου ότι αξίζω και έχω δικαίωμα στην ευτυχία και στην ομορφιά. Και ακόμα όσο και να το επαναλάβω δεν το πιστεύω. Έχω την τάση να είμαι τελειομανής, να μη στενοχωρώ κανέναν. Νομίζω ότι έκανα εγώ λάθος. Κουβαλάω πάνω μου την ενοχή όλων των ανθρώπων και δεν μου αντιστοιχεί”.

Πηγή: thetoc.gr